Kršćanska sadašnjost d.o.o.

USKRSNA ČESTITKA

Tom smo prilikom slavili svetu euharistiju s nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem u našoj prvostolnici na grobu kardinala Franje Šepera, našega utemeljitelja, i na grobu kardinala Franje Kuharića, koji je razumijevanjem, savjetima i ljubavlju pratio djelovanje Kršćanske sadašnjosti, te zahvalili Gospodinu za sva primljena dobročinstva. Održali smo i znanstveni simpozij o nastanku i razvitku Kršćanske sadašnjosti na kojem su tijekom dva dana rasvijetljena mnoga pitanja koja se tiču povijesti, sadašnjosti, ali i budućnosti KS-a.

 
2008___web__estitka_Uskrs-(1).jpg Svim posjetiteljima, prijateljima,

korisnicima naših izdanja,

Kršćanska sadašnjost d.o.o.

čestita i želi sretan i blagoslovljen Uskrs!

 


 

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.