Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Ponovno u prodaji!

liturgijska knjiga
RIMSKI OBREDNIK – BLAGOSLOVI
(popravljeno i dopunjeno II. izdanje)
 
Navedeno novo izdanje liturgijske knjige »Blagoslovi« možete nabaviti na našim redovnim prodajnim mjestima ili naručiti na jedan od raspoloživih načina:

Kršćanska sadašnjost d.o.o
Marulićev trg 14
p.p. 434
10001 Zagreb
tel: 01/63 49 030 
01/63 49 030
fax: 01/ 48 11 118
e-mail: ks-prodaja@ks.hr

 

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.