Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Uskrsna čestitka


SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS

želi Vam

Kršćanska sadašnjost d.o.o.
Prije nego smo zaslužili, Bog nas je ljubio. Zato znamo da ćemo biti spašeni. Ne po našoj zasluzi nego jer to vjerujemo Bogu. Ali ako to vjerujemo Bogu, onda to tako i činimo! A time je već smrt prevladana, grijeh je nadiđen, uskrsnuće je već na djelu. Dakle, vjera otvara ta vrata u ono što se zove uskrsnuće. Pa će kršćanstvo počivati, evo, na ove tri činjenice: na onomu što je Isus činio i što je o sebi protumačio, na ukazanjima Uskrsloga i na izlivenom Duhu. Po čemu u svom pratemeljnom iskustvu jedna zajednica ulazi u sasvim novi svijet, koji se kasnije naviješta. Na to se skupljamo i danas, to propovijeda kršćanstvo.

Josip Turčinović
(1933.–1990.)

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.