Plaćanje karticama

Plaćanje kreditnim karticama podliježe svim zakonom propisanim standardnim procedurama zaštite. Kršćanska sadašnjost bookshop&club jamči Vam sigurnost podataka koji se koriste u procesu kupnje. Autorizacija podataka vrši se putem T- Com Pay Way sustava. Stranice za naplatu preko interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa). Tajnost podataka kupca zaštićena je i osigurana uporabom Geotrust SSL enkripcije.
Vaša kreditna kartica teretit će se tek onog trenutka kada je narudžba spremna za isporuku, a kupac se e-mailom obavještava o svakom koraku u procesuiranju. Prilikom unosa podataka o vlasniku kreditne kartice molimo Vas da ne koristite dijakritičke znakove. 

Plaćanje narudžbi iz inozemstva moguće je izvršiti kreditnom karticom. 

NAPOMENA: 
*Plaćanje se može izvršiti isključivo kreditnim karticama, debitne kartice nisu prihvatljiv oblik plaćanja u internet-knjižari Kršćanske sadašnjosti / online bookshop-u.
*Besplatne poštarine vrijede za kupovinu kreditnim karticama, a samo unutar granica Republike Hrvatske. 
UNOS PODATAKA

Prilikom kupnje kreditnim karticama potrebno je unijeti sljedeće podatke: 

  • Broj kartice (molimo broj kartice upisati bez razmaka)
  • Datum isteka
  • Kontrolni broj
KONTROLNI BROJ


Kontrolni broj je troznamenkasti broj otisnut na kreditnoj kartici, koji se ne pohranjuje na magnetskoj traci kartice niti se pojavljuje na računima i potvrdama kod trgovaca. Kontrolni broj služi kao dokaz da fizički posjedujete karticu u trenutku online kupnje i smanjuje mogućnost zloupotrebe. 

Položaj kontrolnog broja ovisi o kreditnoj kartici. Za izabranu kreditnu karticu sa svoje kreditne kartice unesite kontrolni broj u odgovarajuće polje prema sljedećim uputama. 

Za American Express kreditne kartice izdane u Hrvatskoj koje počinju s brojem '3775' postoji troznamenkasti kontrolni broj otisnut na poleđini kartice i potrebno je njega upisati (zadnje tri znamenke).