Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Atlas biblijske povijesti

Paul Lawrence

Atlas biblijske povijesti

  Atlas biblijske povijesti bogata je riznica za sve one koji se zanimaju za povijest, zemljopis i arheologiju biblijskih područja.
  Temeljeći se na najnovijim otkrićima povjesničarâ i arheologâ – i pomno ilustriran detaljnim zemljovidima, fotografijama i rekonstrukcijama – Atlas prati slijed glavnih događaja Starog i Novog zavjeta.
  Rabeći pripovjedački pristup, Atlas pokriva cijelu Bibliju, od Abrahamova putovanja prema Kanaanu do apostola Pavla i utemeljenja prvih Crkava. Posebni dodatci u knjizi posvećeni su temama kao što su biblijski narodi i jezici, klima i poljoprivreda Kanaana, susjedi Izraela i Jude, ratovanje i utvrde, ili putovanje u rimskom svijetu.
  Atlas sadržava 97 posebno naručenih zemljovida, koji čitateljima pomažu shvatiti biblijsko pripovijedanje te produbiti razumijevanje zemljopisa i krajolika. Također donosi i 7 panoramskih rekonstrukcija, 17 tlocrta i više od 150 fotografija, te niz prikaza bitaka, ilustracija i kronoloških tablica. Atlas biblijske povijesti, koji je plod pomnog istraživanja i pisanja biblijskog stručnjaka, potpomognutoga trima stručnim savjetnicima, daje neprocjenjiv i zadivljujući pregled koji oživljuje povijest Biblije.

  * Pripovjedačko istraživanje biblijske povijesti od Abrahama do svetog Pavla
  * Crteži prema najnovijim otkrićima povjesničarâ i arheologâ
  * Ilustriran sa 97 novih zemljovida, 7 panoramskih rekonstrukcija, 17 tlocrta i s više od 150 fotografija
  * Posebni tematski dodatci, kao što su narodi i jezici u Bibliji
  * Uključuje kronološke tablice, rječnik, bibliografiju, opće kazalo, kazalo zemljopisnih naziva te kazalo biblijskih navoda

  drugi kupci su kupili i ovo

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.