Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Uskrsna čestitka


Puno puta se čini da je Zlo jako, a djeca svjetla slaba i preplašena, neorganizirana i bezidejna. No bez obzira na sve teškoće, mi kršćani vjerujemo u snagu Kristova križa, koji je najveći znamen Božje ljubavi prema nama ljudima. Vjerujemo da je Krist svojom smrću pobijedio našu smrt, a svojim uskrsnućem otvorio put u novost Života.

Križ koji je blaženi Alojzije Stepinac donio s hrvatskoga nacionalnog hodočašća u Svetu zemlju 1937. godine simbolično povezuje Lijepu našu i Isusovu zemaljsku domovinu, a Kristov križ neka svima nama bude izvor snage i nepokolebljivosti u ovim zahtjevnim i bremenitim vremenima. Kristovo uskrsnuće neka nam bude trajno nadahnuće za življenje, svjedočenje i naviještanje Evanđelja.


Radost vazmenog jutra želi Vam
KRŠĆANSKA SADAŠNJOST

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.