Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Uskrsna čestitka


Puno puta se čini da je Zlo jako, a djeca svjetla slaba i preplašena, neorganizirana i bezidejna. No bez obzira na sve teškoće, mi kršćani vjerujemo u snagu Kristova križa, koji je najveći znamen Božje ljubavi prema nama ljudima. Vjerujemo da je Krist svojom smrću pobijedio našu smrt, a svojim uskrsnućem otvorio put u novost Života.

Križ koji je blaženi Alojzije Stepinac donio s hrvatskoga nacionalnog hodočašća u Svetu zemlju 1937. godine simbolično povezuje Lijepu našu i Isusovu zemaljsku domovinu, a Kristov križ neka svima nama bude izvor snage i nepokolebljivosti u ovim zahtjevnim i bremenitim vremenima. Kristovo uskrsnuće neka nam bude trajno nadahnuće za življenje, svjedočenje i naviještanje Evanđelja.


Radost vazmenog jutra želi Vam
KRŠĆANSKA SADAŠNJOST

Misao dana

Povijesno zalaganje za zajedničko dobro i za sudbinu siromašnih, s jedne strane, te svijest da se Kraljevstvo ozbiljuje u svijetu putem Božjih namisli, s druge strane: to je polarna napetost kojom se vodi Bergogliova misao 60-ih do 70-ih godina. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.