Kršćanska sadašnjost d.o.o.

CD - Za križem Kristovim Šest križnih puteva za slušanje, molitvu i meditaciju

Anton Šuljić

CD - Za križem Kristovim

  Nakon knjige istovjetnog naslova s osam križnih puteva i nakon što je jedan od njih na glazbu Ivana Žana praizveden u Korizmi 2013. kao oratorijsko djelo, autor je pristupio snimanju šest križnih puteva kako bi ih u suvremenoj formi mogao ponuditi našoj vjerničkoj javnosti za slušanje, molitvu i meditaciju.

  Na tri se dakle CD-a nalazi šest različitih križnih puteva: Križni put iz ljubavi, a ne prisile, Križni put solidarnosti, Križni put u pjesmi, Blaženstva s križnog puta, Svećenikov križni put i Križni put s bl. Alojzijem Stepincem. Tekstove čitaju Tanja Popec i autor, a izvornu su glazbu napisali Toni Eterović, Adrian Vinković Rangel i Zoran Trubić, dok je za jedan križni put upotrijebljena glazba o. Kamila Kolba iz djela Sedam riječi  Kristovih na križu.

  CD je prikladan za osobno slušanje bilo u izabranim prilikama bilo tijekom vožnje automobilom, ali i za manja skupna slušanja i meditiranja, namijenjen je također bolesnicima i starijima koji ne mogu ići na pobožnost križnog puta, a teško im je čitati, ali je primjenjiv i u nastavi vjeronauka za više uzraste, kao i prigodom raznih skupova i susreta od biblijskih do liturgijskih grupa i drugih koje u pobožnosti križnoga puta vide duboke duhovne i antropološke sadržaje i poruke, uvijek suvremene i uvijek nove.  od istog autora

  drugi kupci su kupili i ovo

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.