Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Frcanje iskri Sedam vatrenih tema za tvoj život - Knjiga za krizmu

Stephan Sigg

Frcanje iskri

  U ovoj se razigranoj i mladenački svježoj, pitkoj i bogato ilustriranoj knjizi stalno govori o Duhu Svetom, odnosno o njegovim darovima, na mladima vrlo prihvatljiv način tako da je svaki od darova obrađen egzistencijalno i iz današnje perspektive.

  Sam autor, mladi švicarski teolog koji punu piše upravo za mlade, navodi kako se u knjizi uopće ne govori o Bogu nego stalno o Duhu Svetom pa postavlja pitanje: „Kakve točno veze Duh Sveti ima s Bogom? Ili je to jedno te isto: Bog = Duh Sveti?“

  Uz vrlo konkretne i praktične upute i pouke, u knjizi će mladi ljudi naći pregršt vrlo korisnih savjeta kako posvijestiti svoju krizmu, kako razumjeti svoje mjesto u Crkvi i društvu i kako razvijati darove Duha.

  Autor te darove naziva „sedam vatrenih tema za tvoj život“. Ova će knjiga, uz onu „Što ti želim za krizmu?“ od istoga autora, zaista dobro poslužiti i bit će odličan dar našim krizmanicima.  od istog autora

  naslovi slične tematike

  na vrh
  ×
  Prijava
  Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
  ×
  Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

  Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.