Kršćanska sadašnjost d.o.o.


U današnje vrijeme kada moderni čovjek često niječe grijeh, kada više nije sasvim jasno što je to uopće grijeh, kada se zanemaruje ova stvarnost zbog koje su velike civilizacije propadale urušavajući se u unutarnjoj slabosti, potrebno je opet razmišljati o naravi i posljedicama grijeha, te kako se boriti protiv njega.

Ova će knjiga pomoći u tome, a u njoj je riječ o ciklusu propovijedi održanih u sklopu „Festivala dvaju svjetova“, međunarodne manifestacije glazbe, umjetnosti i kulture koji se održava svake godine u Spoletu, Italija. Propovijedi su održane na temu glavnih grijeha, a različiti propovjednici, kao što su Enzo Bianchi, Rino Fisichella i Gianfranco Ravasi obradili su po jedan glavni grijeh.

„Poglavlja koja slijede istodobno su znanstvenog i životnog, duhovnog karaktera te nude pomoć u prepoznavanju, definiranju uzroka i posljedica te, konačno, u samom odupiranju opakim strastima“ (iz uvoda u knjigu).

Grijesi su prikazani i obrađeni kroz naočale kršćanske predaje – živog i prebogatog izvora poznavanja ljudske duše – koja, stoga, može zateći slušatelje i čitatelje čak i izvan njihovih klasičnih okruženja.drugi kupci su kupili i ovo

naslovi slične tematike

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.