Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Izvezite na pučinu Liturgijski vodič za godinu A. Nedjelje, blagdani Gospodnji, Svi sveti i Dušni dan

Josip Šimić


Ovakva nam je knjiga, kakvu imaju veći narodi, već dugo nedostajala.

Premda Služba riječi, koja je prošle godine proslavila svoj zlatni jubilej, donosi građu za obnovljenu liturgiju, ovaj priručnik pokazat će se vrlo praktičnim pa i nužnim.

On, naime, za svaku nedjelju, Gospodnji blagdan kao i za svetkovinu Svih svetih te Dušni dan, redovito donosi Uvodnu temu dotičnoga slavlja utemeljenu na poruci liturgije dana, nakon čega slijedi Vodič kroz bogoslužje, pozdrav te uvodni tekstovi u euharistijsko slavlje dana.

U uvodu i pozivu na pomirenje s Bogom poticajnim riječima autor nudi uvijek nove mogućnosti što sigurno pridonosi raznovrsnosti kako pozdrava tako i poziva na pomirenje s Bogom. Slijede kratki uvodi u sva tri biblijska čitanja kao i otpjevani psalam i usklik Aleluja, a potom autor nudi uvodne riječi i sadržaj Molitve vjernika kao i uvod u Molitvu Gospodnju, pružanje mira i otpust a na kraju nudi također i svoj predložak za homiliju svakoga od navedenih nedjelja i blagdana.  od istog autora

drugi kupci su kupili i ovo

naslovi slične tematike

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.