Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Knjižni klub

Za vašu teološku i duhovnu kulturu!
Pridružite se Knjižnom klubu Kršćanske sadašnjosti, ostvarite popuste i kupnjom knjiga uštedite!...

Knjižni klub KS-a (Klub) omogućuje vam najbolji mogući izbor kršćanske i katoličke knjige. Učlanjenjem u Klub i skupljanjem bodova možete znatno uštedjeti. Kao član Kluba ostvarujete uvjete za skupljanje bodova, sudjelovanje u popustima i kupnju pod posebnim uvjetima, te još niz drugih pogodnosti.

Članstvom u Klubu dobivate besplatni katalog, mogućnost sudjelovanja u nagradnim igrama i Newsletter.

Učlanjenjem u Knjižni klub KS-a postajete dio velike obitelji s dugom tradicijom. Kršćanska sadašnjost d.o.o. najveći je katolički i kršćanski izdavač na hrvatskome jezičnom području. KS ima četrdesetak biblioteka i šest periodičkih izdanja s godišnjom produkcijom koja doseže više od sto naslova, priređuje mjesečne teološke susrete, simpozije i znanstvene skupove te surađuje s brojnim vjerskim, kulturnim, znanstvenim i medijskim ustanovama u nas i u svijetu. Biblijska, liturgijska, katehetska i temeljna teološka izdanja prepoznatljiv su znak naše kuće, a njima se pridružuju relevantna znanstvena literatura, posebice iz crkvene povijesti i umjetnosti, crkveni dokumenti, duhovna literatura, knjige za djecu i mlade te audiovizualna sredstva.
na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.