Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

50 GODINA KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI

50 GODINA KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI

U četvrtak, 22. veljače 2018. godine navršit će se točno 50 godina od ustanovljenja Kršćanske sadašnjosti. Toga dana održat će se „Teološki četvrtak“ o temi „Kršćanska sadašnjost i koncilska obnova u nas“, a središnja proslava bit će u utorak, 12. lipnja kada će se održati znanstveni kolokvij o temi „Vjera i kultura“, priredit će se prigodna akademija i slaviti zahvalno euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali.

20.2.2018.

Uz stotu obljetnicu rođenja o. Celestina Tomića

Uz stotu obljetnicu rođenja o. Celestina Tomića

Uz stotu obljetnicu rođenja o. Celestina Tomića, Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga iz Zagreba, Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Kršćanska sadašnjost iz Zagreba priređuju i srdačno Vas pozivaju na Blagdan knjige, razgovor o novim izdanjima koji će se održati u četvrtak, 1. ožujka 2018. u 19,30 sati u Dvorani Svetoga Franje, Sveti Duh 31, Zagreb.

19.2.2018.

Teološki četvrtak - 22. 2. 2018.

Teološki četvrtak - 22. 2. 2018.

Kršćanska sadašnjost upravo na sam dan svoga 50. rođendana nastavlja s održavanjem Teološkog četvrtka o temi KS I KONCILSKA OBNOVA U NAS - 50. obljetnica Kršćanske sadašnjosti. Uvodna izlaganja održat će prof. dr. sc. Željko Tanjić i dr. sc. Stjepan Brebrić.

13.2.2018.

Korizmeni popust u knjižarama KS-a

Korizmeni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti, koja ove godine slavi 50. obljetnicu djelovanja, od 14. veljače pa sve do 31. ožujka 2018. godine možete ostvariti veliki popust od 30 do 50 posto!

12.2.2018.

Predstavljanje knjige: BOG MILOSRĐA I RADOSTI

Predstavljanje knjige: BOG MILOSRĐA I RADOSTI

Kršćanski kulturni centar i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje knjige Antona Tamaruta, Bog milosrđa i radosti uz kraći osvrt na 2. izdanje knjige Dom ljubavi i kršćanske radosti. U predstavljanju sudjeluju prof. dr. sc. Josip Šimunović, dipl. iur. Marija Perčić i dr. sc. Stjepan Brebrić.

29.1.2018.

POTRAŽITE NAS NA KATEHETSKOJ ZIMSKOJ ŠKOLI U ZAGREBU!

POTRAŽITE NAS NA KATEHETSKOJ ZIMSKOJ ŠKOLI U ZAGREBU!

Kršćanska sadašnjost i ove godine, u kojoj slavimo 50 godina svoga djelovanja, izborom iz svojih brojnih biblioteka prati Katehetsku zimsku školu za vjeroučitelje i vjeroučiteljice u osnovnim školama koja se 8. i 9. siječnja održava u dvorani Vijenac na Kaptolu 29a u Zagrebu.

8.1.2018.
Stranica 1 od 149 (894 članaka)

Misao dana

50 GODINA KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI Obraćenje evanđelju možda i nije drugo doli osposobiti se da evanđelje doista čujemo. U svakom slučaju biti sposoban čuti evanđelje jest barem preduvjet obraćenju. A čuti evanđelje ne znači tek čitati Evanđelje, istraživati ga, proučavati i slično. Ovdje je riječ o tome kako se postavljamo pred evanđelje, a ne što o njemu znamo. Evanđelje za vjernika u svojoj srži i nije u prvom redu predmet koji treba proučiti i naučiti, već mu je evanđelje izazov, poruka pred kojom se opredjeljuje ili ne opredjeljuje, mijenja ili je otklanja. (Josip Turčinović)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.