Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Obavijest kupcima

Obavijest kupcima

Iz tiska je izišlo 2., popravljeno izdanje 179. sveska biblioteke KS-a Dokumenti, koji sadrži dva dokumenta: Gaudete et exsultate – Radujte se i kličite, apostolsku pobudnicu pape Franje o pozivu na svetost u suvremenom svijetu, i Placuit Deo – Bogu se svidjelo, pismo Kongregacije za nauk vjere biskupima Katoličke crkve o nekim aspektima kršćanskoga spasenja.

2.8.2018.

Ljetni kutak u knjižarama KS-a

Ljetni kutak u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti u ljetnom vremenskom razdoblju potražite LJETNI KUTAK u kojem Vas čeka popust i do 40% na određena izdanja KS-a!

2.7.2018.

Najava izlaska iz tiska novog dokumenta

Najava izlaska iz tiska novog dokumenta

U četvrtak, 28. lipnja 2018. godine iz tiska izlazi novi, 179. svezak biblioteke Dokumenti, koji u jednom svesku donosi dva dokumenta: Gaudete et exsultate i Placuit Deo.

26.6.2018.

Zahvalno euharistijsko slavlje za 50 godina Kršćanske sadašnjosti

Zahvalno euharistijsko slavlje za 50 godina Kršćanske sadašnjosti

Svečano zahvalno euharistijsko slavlje o 50. obljetnici Kršćanske sadašnjosti 12. lipnja u zagrebačkoj prvostolnici predvodio je predsjednik Skupštine KS-a zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško.

13.6.2018.

Kršćanska sadašnjost - putovanje u pet slika

Kršćanska sadašnjost - putovanje u pet slika

U sklopu obilježavanja 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti 12. lipnja u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu upriličen je svečani program naslovljen „Kršćanska sadašnjost – putovanje u pet slika".

13.6.2018.

50 godina Kršćanske sadašnjosti - Znanstveni kolokvij »Vjera i kultura« (IV.)

50 godina Kršćanske sadašnjosti  - Znanstveni kolokvij »Vjera i kultura« (IV.)

Posljednje predavanje na stručnom kolokviju o 50. obljetnici Kršćanske sadašnjosti 12. lipnja s temom „Kršćanska sadašnjost na putu ljepote. Umjetnost u evangelizaciji i pastoralu kulture" održao je doc. dr. Ivan Dodlek.

13.6.2018.
Stranica 1 od 156 (931 članaka)

Misao dana

Pitanje savjesti, slobode i zakona kad ga domislimo, pogotovo kad ga mislimo iz otajstva Kristova, svodi se na kraju na ovo: slobodan je onaj tko je čuo Boga, povjerovao je Bogu i koji je kao i On sposoban umrijeti za nekoga, a ne ubiti. (Josip Turčinović)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.