Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

50 godina Kršćanske sadašnjosti - Znanstveni kolokvij „Vjera i kultura" (I.)

50 godina Kršćanske sadašnjosti  - Znanstveni kolokvij „Vjera i kultura" (I.)

U sklopu svečane proslave 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu održava se znanstveni kolokvij „Vjera i kultura". Prvo predavanje „Kršćanska sadašnjost – tradicija i modernitet" održao je prof. dr. Stjepan Kušar s Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta.

13.6.2018.

Obavijest kupcima

Obavijest kupcima

Dana 12.6.2018. knjižare neće raditi zbog obilježavanja 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti.

8.6.2018.

Posebna ponuda u knjižarama KS

Posebna ponuda u knjižarama KS

Povodom 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti, u knjižarama će biti prigodni popust od 20% na najveći dio izdanja.

8.6.2018.

Teološki četvrtak o spolu i rodu

Teološki četvrtak o spolu i rodu

Teološki četvrtak Kršćanske sadašnjosti održan je u četvrtak, 24. svibnja o temi "Spol i rod u Bibliji, crkvenome nauku i znanosti", a uvodna su izlaganja iznijeli izv. prof. sc. Mario Cifrak, dekan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i dr. sc. Jadranka Rebeka Anić, znanstvena savjetnica u Institutu Ivo Pilar, Centar Split, sestra franjevka.

25.5.2018.

Program proslave 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti

Program proslave 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti

Vjera i kultura - znanstveni kolokvij * Kršćanska sadašnjost - putovanje u pet slika / Svečana proslava * Prigodna izložba * Euharistijsko slavlje

23.5.2018.

SREDIŠNJA PROSLAVA 50. OBLJETNICE KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI

SREDIŠNJA PROSLAVA 50. OBLJETNICE KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI

Središnja proslava 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti bit će u utorak, 12. lipnja 2018. godine. Cjelodnevni program, sastavljen od četiri cjeline, odvijat će se u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu na Kaptolu 29A i u zagrebačkoj katedrali.

22.5.2018.
Stranica 10 od 163 (977 članaka)

Misao dana

VELIKI PETAK Premda je i kao čovjek osjećao otpor prema muci koja je bila pred njim, Isus ipak na koncu izabire ulazak u nju. Izbor križa izbor je paradoksalnosti božanskoga u ovome svijetu. Izbor osobitoga i težega radi duhovnih razloga izbor je dinamike svetog. To sveto i božansko u izboru osobitog i težega svoje učinke ne očekuje ovdje i odmah. Svetome je krajnji cilj ono što Isus nagoviješta nakon muke i smrti – to su učinci „trećeg dana“. To su učinci Uskrsnuća. (Anton Šuljić, „Dodijavanje Bogu“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.