Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Požega – Susret s povodom 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti

Požega – Susret s povodom 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti

Ogranak Matice Hrvatske u Požegi i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na „Susret povodom 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti“ koji će se održati u četvrtak, 13. prosinca 2018. s početkom u 18.30 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici A. Kanižlića 1 u Požegi.

4.12.2018.

Znanstveni kolokvij o Vrhovčevu "Dnevniku"

Znanstveni kolokvij o Vrhovčevu "Dnevniku"

U srijedu, 12. prosinca 2018. u prostorijama Hrvatskoga državnog arhiva, u dvorani Katalozi, održat će se Znanstveni kolokvij o Vrhovčevu „Dnevniku, 1810-1815“ svezak 2. Nakon 1. sveska, koji je obuhvaćao razdoblje od 1801. do 1809. godine, a kojega je uredio Dragutin Pavličević, nakon trideset godina izišao je i 2. svezak, kojega su priredili Josip Kolanović i Metod Hrg.

4.12.2018.

Novo radno vrijeme knjižare u Osijeku tijekom prosinca 2018.

Novo radno vrijeme knjižare u Osijeku tijekom prosinca 2018.

Kršćanska sadašnjost obavještava svoje kupce da će knjižara „Dr. Josip Turčinović“ u Osijeku (Trg slobode bb) raditi cijeli dan tijekom mjeseca prosinca.

3.12.2018.

Božićni popust u knjižarama

Božićni popust u knjižarama

Kroz adventsko i božićno vrijeme od 3. 12. 2018. do 5. 1. 2019. u knjižarama KS-a čeka Vas božićni popust od 30% i 40% na izabrane naslove u izdanju Kršćanske sadašnjosti.

30.11.2018.

Susret s autorom u Osijeku - Don Anton Šuljić, prof.

Susret s autorom u Osijeku - Don Anton Šuljić, prof.

U povodu 50. obljetnice Zagrebačke Biblije, u petak, 14. prosinca 2018., don Anton Šuljić, prof., u uobičajenom formatu "Susret s autorom", održat će u knjižari Kršćanske sadašnjosti „Dr. Josip Turčinović“ u Osijeku, Trg slobode bb, izlaganje o hrvatskim prijevodima Biblije i o Zagrebačkoj Bibliji.

28.11.2018.

Teološki četvrtak o mirotvorstvu

Teološki četvrtak o mirotvorstvu

Teološki četvrtak Kršćanske sadašnjosti za mjesec studeni logično je bio posvećen mirotvorstvu. Kako je na početku susreta rekao voditelj don Anton Šuljić, povoda je bilo više. Prvi i najvažniji je 100. obljetnica završetka I. svjetskog rata. Zatim studeni mjesec u kojem se spominjemo žrtve Vukovara, Škabrnje, Nadina i drugih mjesta koja su stradala u posljednjem ratu. A treći važni povod je ove godine objavljena knjiga Ljiljane Matković-Vlašić „Blago mirotvorcima“. Susret je ujedno bila i zagrebačka promocija te knjige, a okupio se vrlo lijepi broj zainteresiranih građana raznih denominacija.

26.11.2018.
Stranica 10 od 168 (1006 članaka)

Misao dana

Ako je euharistija stvarno sakrament života, onda ona mora sadržavati i vid pripadanja nekome. A tako i jest: euharistiju ne slavi čovjek sam, nego uvijek u zajedništvu. U zajedništvu koje je vidljivo i opipljivo, ali ujedno u zajedništvu koje nadilazi prostor i vrijeme, koje seže u Božju vječnost. »Pripadati nekamo« – zadobiva tu svoju najveću dubinu i širinu. (Bernhard Körner, „Božja prisutnost“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.