Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Predstavljanje knjige: VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE

Predstavljanje knjige: VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE

Hrvatsko katoličko sveučilište i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje knjige autora Gordana Črpića, Jasne Ćurković Nimac, Željka Tanjića, VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine u dvorani »Blaženi Alojzije kard. Stepinac« na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Ilica 242 u Zagrebu s početkom u 12.30 sati.

6.12.2016.

Nagradna igra Kršćanske sadašnjosti: DOŠAŠĆE I BOŽIĆ

Nagradna igra Kršćanske sadašnjosti: DOŠAŠĆE I BOŽIĆ

Kršćanska sadašnjost tijekom došašća i božićnog vremena nagradit će vas trima vrijednim umjetničkim slikama slikarice Vjere Reiser uključite li se u našu NAGRADNU IGRU. Tijekom došašća i božića prikupite tri računa s našim naslovima (ne odnosi se na devocionalije i knjige drugih izdavača), s time da minimalni iznos jednog računa bude 100,00 kn i pošaljite ih najkasnije do 3. siječnja 2017. godine na našu adresu.

2.12.2016.

Predstavljanje knjige: OTAJSTVO TROJEDINOGA BOGA U SLIKOVNOME IZRIČAJU

Predstavljanje knjige: OTAJSTVO TROJEDINOGA BOGA U SLIKOVNOME IZRIČAJU

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige Marije Pehar, Otajstvo Trojedinoga Boga u slikovnome izričaju koje će se održati u petak, 9. prosinca 2016. godine u Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Ilica 85 u 13 sati.

29.11.2016.

Advenske srijede u knjižarama KS-a!

Advenske srijede u knjižarama KS-a!

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti svake srijede kroz adventsko vrijeme očekuje Vas popust od 20% na većinu izdanja KS-a!

25.11.2016.

Božićni popust u knjižarama KS-a

Božićni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti pripremili smo za Vas BOŽIĆNI POPUST!

25.11.2016.

Naljepnica za blagoslov obitelji

Naljepnica za blagoslov obitelji

Iz tiska je izišla naljepnica prigodom božićnog blagoslova obitelji. Na novoj naljepnici nalazi se lik bl. Alojzija Stepinca s istaknutom 2017. godinom i uobičajenim početnim slovima imena Triju kraljeva (tri maga) Gašpara, Melkiora i Baltazara.

25.11.2016.
Stranica 12 od 147 (879 članaka)

Misao dana

Ako se danas spominjemo vukovarskih i žrtava Škabrnje te ostalih mjesta, tada to, barem s vjerničke strane, ne želi biti podgrijavanje zle krvi ili zlopamćenje kao oblik nepročišćene savjesti, već radije sjećanje na žrtve koje obvezuju na rast. Kad ne bi postojala istina da se iz svakoga zla može naučiti, tada bi zlo bilo prestrašno i nepodnošljivo. Patnja ima i moć čišćenja. Katarzičnost boli i gubitaka katkad svijesti i savjesti može dati mnogo više od svakoga znanja. Danas, na obljetnicu vukovarskih stradanja, moramo se zapitati koliko smo i kao pojedinci i kao društvo naučili iz te patnje. Čišćenje pamćenja, na koje je osobito u Godini Velikoga jubileja pozivao papa Ivan Pavao II., nije kirurški zahvat kojim bismo odjednom izvadili tumor koji se proširio krvotokom. U ovom je slučaju nužno dugotrajno, ustrajno i opcionalno liječenje. A ono nije salonski, a kamo li apstraktni intelektualni posao. To je liječenje zahtjevna i sabrana usmjerenost prema onoj zbilji koja, barem kršćanima,

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.