Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Predstavljen zbornik „Nadbiskup Stepinac i Srbi u Hrvatskoj“

Predstavljen zbornik „Nadbiskup Stepinac i Srbi u Hrvatskoj“

U Zagrebu predstavljen zbornik radova sa znanstvenoga skupa u organizaciji Zagrebačke nadbiskupije i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

15.12.2016.

Na likovnoj akademiji predstavljena knjiga s. Marije Pehar o likovnom prikazivanju Presvetog Trojstva

Na likovnoj akademiji predstavljena knjiga s. Marije Pehar o likovnom prikazivanju Presvetog Trojstva

Na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u petak, 9. prosinca 2016. godine, predstavljena je knjiga „Otajstvo Presvetog Trojstva u slikovnome izričaju“, autorice dr. sc. s. Marije Pehar. Pozdravljajući u ime izdavača Kršćanske sadašnjosti don Anton Šuljić, i sam povjesničar umjetnosti, izrazio je zadovoljstvo da se knjigu s tom tematikom predstavlja upravo na Likovnoj akademiji, tim više što je upravo Kršćanska sadašnjost poznata po tome što je izdala mnoga važna djela s područja koja povezuju vjeru, teologiju i likovne umjetnosti.

12.12.2016.

Teološki četvrtak - 22. 12. 2016.

Teološki četvrtak - 22. 12. 2016.

Srdačno Vas pozivamo na Teološki četvrtak Kršćanske sadašnjosti koji će se ovoga puta održati nešto ranije, 22. prosinca 2016. godine u 19 sati u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu, Kaptol 29 – Dvorana II u Zagrebu. Tema ovoga četvrtka je PAPA FRANJO I SINODALNOST CRKVE - U kontekstu održavanja II. sinode Zagrebačke nadbiskupije. Na ovu temu uvodna izlaganja izreći će dr. sc. Branko Murić i dr. sc. Zvonimir Kurečić

9.12.2016.

Predstavljanje knjige: NADBISKUP STEPINAC I SRBI U HRVATSKOJ

Predstavljanje knjige: NADBISKUP STEPINAC I SRBI U HRVATSKOJ

Zagrebačka nadbiskupija, Hrvatsko katoličko sveučilište i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje zbornika NADBISKUP STEPINAC I SRBI U HRVATSKOJ u kontekstu Drugoga svjetskog rata i poraća kojega su uredili Ivan Majnarić, Mario Kevo, Tomislav Anić. Predstavljanje zbornika održat će se u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine u dvorani »Vijenac« Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, Kaptol 29a u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.

6.12.2016.

Predstavljanje knjige: VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE

Predstavljanje knjige: VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE

Hrvatsko katoličko sveučilište i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje knjige autora Gordana Črpića, Jasne Ćurković Nimac, Željka Tanjića, VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine u dvorani »Blaženi Alojzije kard. Stepinac« na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Ilica 242 u Zagrebu s početkom u 12.30 sati.

6.12.2016.

Nagradna igra Kršćanske sadašnjosti: DOŠAŠĆE I BOŽIĆ

Nagradna igra Kršćanske sadašnjosti: DOŠAŠĆE I BOŽIĆ

Kršćanska sadašnjost tijekom došašća i božićnog vremena nagradit će vas trima vrijednim umjetničkim slikama slikarice Vjere Reiser uključite li se u našu NAGRADNU IGRU. Tijekom došašća i božića prikupite tri računa s našim naslovima (ne odnosi se na devocionalije i knjige drugih izdavača), s time da minimalni iznos jednog računa bude 100,00 kn i pošaljite ih najkasnije do 3. siječnja 2017. godine na našu adresu.

2.12.2016.
Stranica 13 od 149 (889 članaka)

Misao dana

Ako je Bog spasitelj, to još uvijek ne znači da je kršćanstvo najbliži put do nebrige i zaborava, jer bi se onda Bog svrsishodnije bio utjelovio u obliku neke superdroge, vječne blažene pijanosti koja ne ostavlja ni glavobolje ni neodoljive potrebe za daljnjom pijanosti do stravična svršetka. (Vjekoslav Bajsić)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.