Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Predstavljanje knjige: OTAJSTVO TROJEDINOGA BOGA U SLIKOVNOME IZRIČAJU

Predstavljanje knjige: OTAJSTVO TROJEDINOGA BOGA U SLIKOVNOME IZRIČAJU

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige Marije Pehar, Otajstvo Trojedinoga Boga u slikovnome izričaju koje će se održati u petak, 9. prosinca 2016. godine u Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Ilica 85 u 13 sati.

29.11.2016.

Advenske srijede u knjižarama KS-a!

Advenske srijede u knjižarama KS-a!

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti svake srijede kroz adventsko vrijeme očekuje Vas popust od 20% na većinu izdanja KS-a!

25.11.2016.

Božićni popust u knjižarama KS-a

Božićni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti pripremili smo za Vas BOŽIĆNI POPUST!

25.11.2016.

Naljepnica za blagoslov obitelji

Naljepnica za blagoslov obitelji

Iz tiska je izišla naljepnica prigodom božićnog blagoslova obitelji. Na novoj naljepnici nalazi se lik bl. Alojzija Stepinca s istaknutom 2017. godinom i uobičajenim početnim slovima imena Triju kraljeva (tri maga) Gašpara, Melkiora i Baltazara.

25.11.2016.

Teološki četvrtak o strategiji posramljivanja

Teološki četvrtak o strategiji posramljivanja

Teološki četvrtak Kršćanske sadašnjosti o temi „Strategija posramljivanja – katolika“, održan 24. studenoga, privukao je do sada nezabilježen broj zainteresiranih slušatelja koji su sjedili po podu i ostali na hodniku pratiti izlaganja dvojice vrsnih predavača: dr. Slavena Leticu i dr. Ivicu Šolu. Letica je sociolog, političar i kolumnist koji je u javnosti stekao ime ponajviše svojim dosjetljivim i britkim stavom, a ništa manje to nije ni Šola, teolog, komunikolog i novinar koji svojim britkim kolumnama i medijskim nastupima prokazuje anomalije i socijalističke recidive u našem, prije svega, medijskome i političkome miljeu.

25.11.2016.

Susret s autorom Lushom Gjergjijem

Susret s autorom Lushom Gjergjijem

Susret s autorom dr. don Lushom Gjergjijem održana je u organizaciji Hrvatskog društva katoličkih novinara i „Kršćanske sadašnjosti“ u ponedjeljak, 21. studenoga u dvorani Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu. Riječ dobrodošlice uputila je predsjednica HDKN-a dr. sc. Suzana Vrhovski Peran koja je naglasila kako je ovo prva od tribina, koje imaju za cilj „ukazati na važnost katoličkih medija, na vrijednost djelovanja katoličkih novinara, ali i promišljati sa katoličkog stajališta o medijima i društvu danas“. U tom je vidu posebno pozdravila don Lusha Gjergjija, koji je član Društva od početka djelovanja.

22.11.2016.
Stranica 14 od 149 (889 članaka)

Misao dana

Dobar duhovnik neće mahnuti čarobnim štapićem i ispraviti naše loše defi nirane, nesvjesne sklonosti prema savršenstvu. Neće nas osposobiti da postignemo ono što »želimo«, jer duhovni život ne tiče se samo »želje« za savršenstvom. Ljudi prečesto misle kako je za preokretanje svoje »želje« u »volju Božju« dovoljno da im to potvrdi duhovnik. Nažalost, takva vrsta alkemije ne djeluje i razočarat će se svatko tko bude tako postupao. (Thomas Merton, „Duhovno vodstvo i meditacija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.