Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Predstavljanje knjige: NADBISKUP STEPINAC I SRBI U HRVATSKOJ

Predstavljanje knjige: NADBISKUP STEPINAC I SRBI U HRVATSKOJ

Zagrebačka nadbiskupija, Hrvatsko katoličko sveučilište i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje zbornika NADBISKUP STEPINAC I SRBI U HRVATSKOJ u kontekstu Drugoga svjetskog rata i poraća kojega su uredili Ivan Majnarić, Mario Kevo, Tomislav Anić. Predstavljanje zbornika održat će se u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine u dvorani »Vijenac« Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta, Kaptol 29a u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.

6.12.2016.

Predstavljanje knjige: VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE

Predstavljanje knjige: VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE

Hrvatsko katoličko sveučilište i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje knjige autora Gordana Črpića, Jasne Ćurković Nimac, Željka Tanjića, VJERSKO UVJERENJE I MORALNO PONAŠANJE u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine u dvorani »Blaženi Alojzije kard. Stepinac« na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, Ilica 242 u Zagrebu s početkom u 12.30 sati.

6.12.2016.

Nagradna igra Kršćanske sadašnjosti: DOŠAŠĆE I BOŽIĆ

Nagradna igra Kršćanske sadašnjosti: DOŠAŠĆE I BOŽIĆ

Kršćanska sadašnjost tijekom došašća i božićnog vremena nagradit će vas trima vrijednim umjetničkim slikama slikarice Vjere Reiser uključite li se u našu NAGRADNU IGRU. Tijekom došašća i božića prikupite tri računa s našim naslovima (ne odnosi se na devocionalije i knjige drugih izdavača), s time da minimalni iznos jednog računa bude 100,00 kn i pošaljite ih najkasnije do 3. siječnja 2017. godine na našu adresu.

2.12.2016.

Predstavljanje knjige: OTAJSTVO TROJEDINOGA BOGA U SLIKOVNOME IZRIČAJU

Predstavljanje knjige: OTAJSTVO TROJEDINOGA BOGA U SLIKOVNOME IZRIČAJU

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige Marije Pehar, Otajstvo Trojedinoga Boga u slikovnome izričaju koje će se održati u petak, 9. prosinca 2016. godine u Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, Ilica 85 u 13 sati.

29.11.2016.

Advenske srijede u knjižarama KS-a!

Advenske srijede u knjižarama KS-a!

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti svake srijede kroz adventsko vrijeme očekuje Vas popust od 20% na većinu izdanja KS-a!

25.11.2016.

Božićni popust u knjižarama KS-a

Božićni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti pripremili smo za Vas BOŽIĆNI POPUST!

25.11.2016.
Stranica 15 od 150 (898 članaka)

Misao dana

Biti kršćanin nije istovjetno ni sa sposobnosti da se osmisli vlastito mjesto u svijetu, ni s nekakvim projektom oslobođenja, pravednosti i mira, niti pak s kulturama koje izviru iz kršćanskog identiteta. Dakako da su se, u ljudskom društvu, sve te pojave oblikovale i promišljale; međutim, uvijek ih treba mjeriti u odnosu na logiku besjede o križu i u odnosu na eshatološku puninu kako bi bile pročišćene, kako bi ono što je u svemu tome slama izgorjelo, a ono što je opečaćeno ljubavlju ostalo kao drago kamenje (usp. 1 Kor 3,10-15). Upravo će Dan Gospodnji – i samo Dan Gospodnji – biti onaj Dan u kojem će se očitovati djelo kršćana u svijetu (usp. 1 Kor 3,13 i Mt 25,31-46): tada će se objelodaniti svačije djelo. (Enzo Bianchi, „Kršćani u društvu“, KS, 2016.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.