Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Osvrt na Teološki četvrtak - O koncilskoj mariologiji i ukazanjima

Osvrt na Teološki četvrtak - O koncilskoj mariologiji i ukazanjima

Dvije priznate hrvatske teologinje, obje dogmatičarke, obje časne sestre i obje iz Bosne i Hercegovine, koje obje predaju na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, prof. dr. sc. s. Nela Gašpar, s Teologije u Rijeci, i prof. dr. sc. s. Marija Pehar iz Zagreba, održale su inspirativan, vrlo zapažen i vrlo dobro posjećen Teološki četvrtak Kršćanske sadašnjosti o tome što je to koncilska mariologija, odnosno kako ukazanja valja shvaćati kao karizme.

28.10.2016.

Kršćanska sadašnjost na beogradskom sajmu knjiga

Kršćanska sadašnjost na beogradskom sajmu knjiga

I ove će godine Kršćanska sadašnjost sudjelovati na Međunarodnome beogradskom sajmu knjiga. Sajam se otvara u nedjelju 23. listopada i traje do sljedeće nedjelje s time da će od 24. do 27. listopada biti otvoren od 10 do 20 sati, a u ostale dane od 10 do 21 sat.

21.10.2016.

U Zadru predstavljena knjiga „Putokazi sreće“

U Zadru predstavljena knjiga „Putokazi sreće“

U srijedu, 19. listopada 2016. godine, u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ u Zadru, predstavljena je knjiga „Putokazi sreće. Blaženstva i svjedočanstva vjernika“. Pred šezdesetak okupljenih posjetitelja knjiga je predstavljena kroz četiri izlaganja.

20.10.2016.

Osijek - Predstavljanje knjige: "Putokazi sreće - Blaženstva i svjedočanstva vjernika"

Osijek - Predstavljanje knjige: "Putokazi sreće - Blaženstva i svjedočanstva vjernika"

Knjiga „Putokazi sreće“, koju je pod uredničkim vodstvom Ivana Vajića napisalo čak 26 autora i 77 suradnika, teologa i laika, i koja je već u nas naišla na vrlo dobar prijam, bit će predstavljena u Osijeku, u petak, 28. listopada 2016. godine. Predstavljanje će se održati u dvorani Nadbiskupskog vikarijata, Josipa Jurja Strossmayera 58, Osijek.

20.10.2016.

Kršćanska sadašnjost na sajmu knjiga u Frankfurtu

Kršćanska sadašnjost na sajmu knjiga u Frankfurtu

Kao i prijašnjih godina Kršćanska sadašnjost d.o.o. i ove godine od 19. do 23. listopada sudjeluje na Međunarodnome sajmu knjiga u Frankfurtu. KS predstavljaju dr. sc. Stjepan Brebrić, direktor i glavni urednik te dipl. theol. Maja Petranović koji imaju zakazane brojne sastanke s partnerima iz inozemstva. Prilika je to ne samo za sklapanje novih poslova i održavanje prijateljskih kontakata s dugogodišnjim partnerima u kršćanskom i katoličkom izdavaštvu, nego također i za upoznavanje novih trendova, tehnika i mogućnosti kao i za ponudu KS-ovih izdanja inozemnim izdavačima.

19.10.2016.

Zadar - Predstavljanje knjige: "Putokazi sreće - Blaženstva i svjedočanstva vjernika"

Zadar - Predstavljanje knjige: "Putokazi sreće - Blaženstva i svjedočanstva vjernika"

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige "PUTOKAZI SREĆE – Blaženstva i svjedočanstva vjernika" u srijedu, 19. listopada 2016. godine u 18.00 sati u dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa „Zmajević“, Trg sv. Stošije 2 u Zadru.

12.10.2016.
Stranica 16 od 149 (889 članaka)

Misao dana

U ovoj sadašnjoj čovječanskoj situaciji ne radi se toliko o tome da svijetu bude rečena neka bitno nova riječ. Više se radi o tome da u svijesti ljudi budu oživljene neke možda zaboravljene istine Kristova nauka kojeg je ljudska komocija i prilagodljivost ovome svijetu mogla tokom vremena ne doduše izbrisati i ukloniti, ali ipak učiniti da za mnoge kršćane ostanu samo mrtvo slovo. Više se radi o tome da se vječna Kristova istina primijeni na nove prilike i nove goruće probleme. (Tomislav Janko Šagi-Bunić)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.