Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Predstavljanje zbirke pjesama: KRILO NOĆI

Predstavljanje zbirke pjesama: KRILO NOĆI

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje zbirke pjesama Miljenka Galića, KRILO NOĆI s grafikama Josipa Botterija Dinija u izdanju Kršćanske sadašnjost d.o.o. iz Zagreba.

21.3.2017.

Teološki četvrtak - 30. 03. 2017.

Teološki četvrtak - 30. 03. 2017.

Srdačno Vas pozivamo na Teološki četvrtak koji će se održati 30. ožujka 2017. u 19 sati u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu, Kaptol 29 - Dvorana II, u Zagrebu. Tema ovoga četvrtka je PASTORAL I INVALIDITET.

15.3.2017.

Susret s autorom u Zagrebu uz Svjetski dan poezije

Susret s autorom u Zagrebu uz Svjetski dan poezije

Kršćanska sadašnjost srdačno Vas poziva na svoj sljedeći Susret s autorom uz Svjetski dan poezije u kojem će sudjelovati Ivan Golub, Anton Tamarut, Anton Šuljić, Marija Sekelez. Susret će se održati u utorak, 21. 3. 2017. u 19 sati u knjižari Kršćanske sadašnjosti Kaptol 29 u Zagrebu.

15.3.2017.

KS-ov susret s dr. Lushom Gjergjijem

KS-ov susret s dr. Lushom Gjergjijem

Osječani su tijekom održanoga "Susreta s autorom" 6. ožujka u knjižari Kršćanske sadašnjosti "Dr. Josip Turčinović" imali privilegij iz "prve ruke" od don Lusha slušati o njegovoj suradnji i prijateljstvu sa Josipom Turčinovićem po kojemu je nazvana KS-ova knjižara u Osijeku, duhovnim izazovima na vrelima djelatne ljubavi prema Kristu sv. Majke Terezije iz Kolkate, o posveti katedrale Majke Tereze u Prištini (blagoslovljena 5. rujna 2010.) početkom rujna 2017. kada se Crkva nada pohodu pape Franje, zatim o ne(pre)poznatim primjerima darivanja kršćanske ljubavi u životima velikana 20. stoljeća, o don Lushovim djelima mirotvorstva na Kosovu 90-tih godina i kršćanskim plodovima zagovaranja politike nenasilja.

8.3.2017.

Nagradna igra KS-a: KORIZMA-VAZMENO VRIJEME

Nagradna igra KS-a: KORIZMA-VAZMENO VRIJEME

Kršćanska sadašnjost tijekom korizmenoga i vazmenog vremena nagradit će vas trima vrijednim umjetničkim slikama slikarice Vjere Reiser.

1.3.2017.

Korizmeni popust u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

Korizmeni popust u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti od 1. ožujka 2017. do 1. travnja 2017. pripremili smo za Vas KORIZMENI POPUST!

1.3.2017.
Stranica 17 od 156 (932 članaka)

Misao dana

Zagrebačka je Biblija prevedena na naš hrvatski jezik. U njoj dolazi do izražaja naš jezični osjećaj kako se razvio i othranio na našoj izražajnoj baštini. A time je i nama sadašnjima i onima koji dolaze iza nas jezična izražajnost točnije određena i jasnije usmjerena. Pa i onim razbarušenim piscima koji odbijaju svako nasljedovanje. I njima je, znali to oni ili ne, bunili se protiv toga ili ne, Zagrebačka Biblija točnije odredila i jasnije predočila čemu se odupiru i time oblikuje njihov jezični izraz. Doista nije pretjerano reći da pojavom Zagrebačke Biblije i njezinom trajnom prisutnošću u našoj kulturi i jezičnoj izražajnosti počinje novo doba. (Radoslav Katičić, Zbornik radova o 40. obljetnici Zagrebačke Biblije)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.