Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Teološki četvrtak - 30. 03. 2017.

Teološki četvrtak - 30. 03. 2017.

Srdačno Vas pozivamo na Teološki četvrtak koji će se održati 30. ožujka 2017. u 19 sati u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu, Kaptol 29 - Dvorana II, u Zagrebu. Tema ovoga četvrtka je PASTORAL I INVALIDITET.

15.3.2017.

Susret s autorom u Zagrebu uz Svjetski dan poezije

Susret s autorom u Zagrebu uz Svjetski dan poezije

Kršćanska sadašnjost srdačno Vas poziva na svoj sljedeći Susret s autorom uz Svjetski dan poezije u kojem će sudjelovati Ivan Golub, Anton Tamarut, Anton Šuljić, Marija Sekelez. Susret će se održati u utorak, 21. 3. 2017. u 19 sati u knjižari Kršćanske sadašnjosti Kaptol 29 u Zagrebu.

15.3.2017.

KS-ov susret s dr. Lushom Gjergjijem

KS-ov susret s dr. Lushom Gjergjijem

Osječani su tijekom održanoga "Susreta s autorom" 6. ožujka u knjižari Kršćanske sadašnjosti "Dr. Josip Turčinović" imali privilegij iz "prve ruke" od don Lusha slušati o njegovoj suradnji i prijateljstvu sa Josipom Turčinovićem po kojemu je nazvana KS-ova knjižara u Osijeku, duhovnim izazovima na vrelima djelatne ljubavi prema Kristu sv. Majke Terezije iz Kolkate, o posveti katedrale Majke Tereze u Prištini (blagoslovljena 5. rujna 2010.) početkom rujna 2017. kada se Crkva nada pohodu pape Franje, zatim o ne(pre)poznatim primjerima darivanja kršćanske ljubavi u životima velikana 20. stoljeća, o don Lushovim djelima mirotvorstva na Kosovu 90-tih godina i kršćanskim plodovima zagovaranja politike nenasilja.

8.3.2017.

Nagradna igra KS-a: KORIZMA-VAZMENO VRIJEME

Nagradna igra KS-a: KORIZMA-VAZMENO VRIJEME

Kršćanska sadašnjost tijekom korizmenoga i vazmenog vremena nagradit će vas trima vrijednim umjetničkim slikama slikarice Vjere Reiser.

1.3.2017.

Korizmeni popust u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

Korizmeni popust u knjižarama Kršćanske sadašnjosti

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti od 1. ožujka 2017. do 1. travnja 2017. pripremili smo za Vas KORIZMENI POPUST!

1.3.2017.

Susret s autorom u Osijeku: dr. Lush Gjergji

Susret s autorom u Osijeku: dr. Lush Gjergji

Srdačno Vas pozivamo na Susret s autorom u Osijeku kada u goste dolazi dr. Lush Gjergji, bliski prijatelj sv. Majke Terezije iz Kalkute. Susret će se održati u ponedjeljak, 6. ožujka 2017. u 17.30 sati u knjižari Kršćanske sadašnjosti „DR. Josip Turčinović“, Trg slobode bb.

28.2.2017.
Stranica 17 od 156 (931 članaka)

Misao dana

Anđeo čežnje za domovinom želi nas uvesti u ovaj unutarnji prostor domovine. Tada nestaje čežnja za domovinom, tada se usred tuđine osjećamo kao kod kuće jer u nama prebiva samo otajstvo. Anđeo čežnje za domovinom nam ponekad dolazi i u liku čovjeka. Taj čovjek nam usred tuđine pruža osjećaj prihvaćenosti i domovine. Možda Bog želi također i mene poslati nekome koji u tuđini pati od čežnje za domovinom ili od usamljenosti, da njemu ja postanem anđeo koji mu daruje domovinu. (Anselm Grün, „Anđeo stresa“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.