Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Kršćanska sadašnjost na sajmu knjiga u Frankfurtu

Kršćanska sadašnjost na sajmu knjiga u Frankfurtu

Kao i prijašnjih godina Kršćanska sadašnjost d.o.o. i ove godine od 19. do 23. listopada sudjeluje na Međunarodnome sajmu knjiga u Frankfurtu. KS predstavljaju dr. sc. Stjepan Brebrić, direktor i glavni urednik te dipl. theol. Maja Petranović koji imaju zakazane brojne sastanke s partnerima iz inozemstva. Prilika je to ne samo za sklapanje novih poslova i održavanje prijateljskih kontakata s dugogodišnjim partnerima u kršćanskom i katoličkom izdavaštvu, nego također i za upoznavanje novih trendova, tehnika i mogućnosti kao i za ponudu KS-ovih izdanja inozemnim izdavačima.

19.10.2016.

Zadar - Predstavljanje knjige: "Putokazi sreće - Blaženstva i svjedočanstva vjernika"

Zadar - Predstavljanje knjige: "Putokazi sreće - Blaženstva i svjedočanstva vjernika"

Srdačno Vas pozivamo na predstavljanje knjige "PUTOKAZI SREĆE – Blaženstva i svjedočanstva vjernika" u srijedu, 19. listopada 2016. godine u 18.00 sati u dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa „Zmajević“, Trg sv. Stošije 2 u Zadru.

12.10.2016.

Teološki četvrtak - 27. 10. 2016.

Teološki četvrtak - 27. 10. 2016.

Teološki četvrtak u mjesecu listopadu, redovito posvećenom marijanskoj pobožnosti, tema nam se ponudila sama od sebe: KONCILSKA MARIOLOGIJA I UKAZANJA KAO KARIZMA o čemu će govoriti prof. dr. sc. s. Nela Gašpar i prof. dr. sc. s. Marija Pehar.

12.10.2016.

USKORO: Priručni liturgijski kalendar 2016./2017.

USKORO: Priručni liturgijski kalendar 2016./2017.

Od kraja listopada 2016. godine u prodaji će biti naš „Priručni liturgijski kalendar“ koji obuhvaća liturgijsku godinu „A“ te počinje s 1. nedjeljom došašća ove godine, a završava s 31. prosinca 2017. godine.

5.10.2016.

Nagrađujemo vjernost članova Knjižnog kuba

Nagrađujemo vjernost članova Knjižnog kuba

U razdoblju od 10. do 29. listopada 2016. godine nagrađujemo vjernost članova Knjižnoga kluba.

3.10.2016.

Pogodnosti za članove Knjižnog kluba

Pogodnosti za članove Knjižnog kluba

Svim članovima Knjižnoga kluba Kršćanske sadašnjosti, u razdoblju od 14. do 28. rujna, nudimo posebne pogodnosti koje u spomenutom razdoblju mogu ostvariti kupnjom određenih naslova u našim knjižarama ili u web knjižari.

9.9.2016.
Stranica 18 od 150 (897 članaka)

Misao dana

»Zaodjenuti gola«: što to drugo znači ako ne vratiti dostojanstvo onome koji ga je izgubio? Dakako, treba dati odjeću onima koji je nemaju; ali isto tako pomislimo na žene, žrtve trgovine ljudima koje su izbačene na ulicu, ili na druge, više nego brojne načine iskorištavanja ljudskoga tijela kao robe, pa čak i djece. Jednako tako nemati posao, kuću, pravičnu plaću ili biti diskriminiran na rasnoj ili vjerskoj osnovi, sve su to oblici »golotinje«, pred kojima smo, kao kršćani, pozvani biti pozorni, budni i spremni na djelovanje. (Papa Franjo, „Kateheze i nagovori o milosrđu“, KS, 2017.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.