Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Obogaćenje naše knjižare u Osijeku

Obogaćenje naše knjižare u Osijeku

Knjižara Kršćanske sadašnjosti u Osijeku nedavno je obogatila svoj prostor trima tzv. gondolama za izlog knjiga, te mrežom i panelima za nabožne predmete.

4.11.2016.

Kršćanska sadašnjost na Interliberu 2016.

Kršćanska sadašnjost na Interliberu 2016.

Kršćanska sadašnjost i ove će godine sudjelovati na Interliberu. koji traje od 8. do 13. studenoga. Na svome štandu, koji će kao i dosadašnjih godina biti smješten u paviljonu V 8d, KS će predstaviti svoje nove naslove i izbor iz poznatijih biblioteka te će ponuditi sajamski popust od 20 % za nove naslove, a ostali popusti će biti i do 70 % za nešto starija izdanja.

4.11.2016.

Osječko predstavljanje knjige "Putokazi sreće"

Osječko predstavljanje knjige "Putokazi sreće"

U dvorani Instituta za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ u Osijeku, 28. listopada 2016. godine svečano je predstavljena knjiga „Putokazi sreće. Blaženstva i svjedočanstva vjernika". O knjizi, svojevrsnom priručniku za vjernike i njezinom prijmu govorili su: dr. Đuro Hranić, prof. dr. Ružica Pšihistal, profesorica na Filozofskom fakultetu u Osijeku i predsjednica Udruge katoličkih intelektualaca u Osijeku, p. Zdravko Knežević, voditelj duhovnih vježbi sv. Ignacija u Osijeku i superior osječke Rezidencije Družbe Isusove, prof. dr. Ivan Vajić, glavni urednik knjige i suautor.

31.10.2016.

Osvrt na Teološki četvrtak - O koncilskoj mariologiji i ukazanjima

Osvrt na Teološki četvrtak - O koncilskoj mariologiji i ukazanjima

Dvije priznate hrvatske teologinje, obje dogmatičarke, obje časne sestre i obje iz Bosne i Hercegovine, koje obje predaju na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Zagrebu, prof. dr. sc. s. Nela Gašpar, s Teologije u Rijeci, i prof. dr. sc. s. Marija Pehar iz Zagreba, održale su inspirativan, vrlo zapažen i vrlo dobro posjećen Teološki četvrtak Kršćanske sadašnjosti o tome što je to koncilska mariologija, odnosno kako ukazanja valja shvaćati kao karizme.

28.10.2016.

Kršćanska sadašnjost na beogradskom sajmu knjiga

Kršćanska sadašnjost na beogradskom sajmu knjiga

I ove će godine Kršćanska sadašnjost sudjelovati na Međunarodnome beogradskom sajmu knjiga. Sajam se otvara u nedjelju 23. listopada i traje do sljedeće nedjelje s time da će od 24. do 27. listopada biti otvoren od 10 do 20 sati, a u ostale dane od 10 do 21 sat.

21.10.2016.

U Zadru predstavljena knjiga „Putokazi sreće“

U Zadru predstavljena knjiga „Putokazi sreće“

U srijedu, 19. listopada 2016. godine, u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ u Zadru, predstavljena je knjiga „Putokazi sreće. Blaženstva i svjedočanstva vjernika“. Pred šezdesetak okupljenih posjetitelja knjiga je predstavljena kroz četiri izlaganja.

20.10.2016.
Stranica 19 od 152 (910 članaka)

Misao dana

Vjernici kao cjelina su nepogrešivi u vjerovanju; tu svoju infallibilitas in credendo očituje uz pomoć nadnaravnoga osjećaja vjere čitavoga naroda koji putuje. Evo, to ja danas podrazumijevam pod “osjećati s Crkvom” o čemu govori sv. Ignacije. Kad dijalog između ljudi, biskupâ i pape ide tim putem i iskren je, potpomaže ga Duh Sveti. To nije dakle neko osjećanje koje se odnosi na teologe. (Papa Franjo odgovara, KS, 2016.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.