Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Naslovi na popust u četvrtom tjednu Ljetnih popusta u KS-u!

Naslovi na popust u četvrtom tjednu Ljetnih popusta u KS-u!

U četvrtom tjednu Ljetnih popusta u KS-u na posebnoj ponudi od 40% POPUSTA, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, nalaze se dva zanimljiva naslova: Slomljeno tijelo i Matejevo evanđelje.

23.7.2019.

Novi naslovi u trećem tjednu Ljetnih popusta u KS!

Novi naslovi u trećem tjednu Ljetnih popusta u KS!

U trećem tjednu Ljetnih popusta u KS-u na posebnoj ponudi od 40% POPUSTA, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, nalaze se dva zanimljiva naslova Lush Gjergji, VELIKANI XX. STOLJEĆA i Henri J. M. Nouwen, O KRISTOVOJ PONIZNOSTI.

15.7.2019.

Ljetni popust u KS-u!

Ljetni popust u KS-u!

U drugom tjednu "Ljetnog popusta u KS-u" kupci mogu nabaviti nova dva naslova uz popust od čak 40 %! Uz to svaki će kupac, sukladno računu pri kupnji, dobiti i knjigu na poklon!

8.7.2019.

NOVOSTI U OSJEČKOJ KNJIŽARI

NOVOSTI U OSJEČKOJ KNJIŽARI

Proteklih dana naša knjižara „Dr. Josip Turčinović“ na Trgu slobode bb u Osijeku osvježena je inventarom te je na takav način i sam prostor postao prohodniji, a knjige dostupnije.

1.7.2019.

Ljetni popust u knjižarama i na web knjižari

Ljetni popust u knjižarama i na web knjižari

Od 1. srpnja pa sve do 18. kolovoza u svim Kršćanske sadašnjosti (Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Karlovac i Marija Bistrica) kao i na web knjižari, kupci će svakoga tjedna moći nabaviti dva naslova uz popust od čak 40 %. Uz to svaki će kupac, sukladno računu pri kupnji, dobiti i knjigu na poklon!

1.7.2019.

SUSRET S AUTOROM – JOSIP SANKO RABAR

SUSRET S AUTOROM – JOSIP SANKO RABAR

U uobičajenom terminu za Teološki četvrtak, 27. lipnja umjesto toga održan je, kao posljednji susret u ovoj radnoj godini, Susret s autorom, a gost je bio Josip Sanko Rabar. Predstavljajući autora, koji je u KS-u objavio tri knjige te je stalni kolumnist Kane, voditelj i moderator susreta don Anton Šuljić kratko je iznio autorovu biografiju, a o njegovom djelu govorili su predsjednik DHK prof. Đuro Vidmarović, akademik Mislav Ježić, dr. sc. Vladimir Lončarević i prof. Sead Ivan Muhamedagić

28.6.2019.
Stranica 2 od 168 (1005 članaka)

Misao dana

»Svojstveno je Bogu činiti milosrđe i u tome se na poseban način očituje njegova svemoć.« Riječi svetoga Tome Akvinskog pokazuju kako Božje milosrđe nije nipošto znak slabosti, već, prije, pokazatelj Božje svemoći. Upravo zato liturgija, u jednoj od najstarijih zbornih molitva, daje nam moliti: »Bože, ti svoju svemoć očituješ najviše praštanjem i milosrđem.« Bog će biti zauvijek u povijesti ljudskoga roda kao onaj koji je prisutan, blizak, brižan, svet i milosrdan. (Papa Franjo, „Lice milosrđa“, bula proglašenje Jubilarne godine milosrđa)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.