Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Preminuo akademik Ivan Golub

Preminuo akademik Ivan Golub

Sinoć, u četvrtak 25. listopada, baš nekako u vrijeme održavanja Teološkog četvrtka na čijem su ga se početku nazočni sjetili po karakterističnoj njegovoj rečenici kad god bi pozdravljao skup: „Lijepo vas je vidjeti ovdje“, u zagrebačkoj bolnici „Sestre milosrdnice“ preminuo je profesor emeritus Ivan Golub, svećenik i teolog, znanstvenik i književnik, povjesničar kulture, vrhunski intelektualac i autor u Kršćanskoj sadašnjosti. Upravo za vrijeme Teološkog četvrtka proširila se vijest o njegovoj smrti pa su se nazočni na kraju pomolili za njegovu plemenitu dušu.

26.10.2018.

Teološki četvrtak - 25. 10. 2018.

Teološki četvrtak - 25. 10. 2018.

Srdačno Vas pozivamo na TEOLOŠKI ČETVRTAK Kršćanske sadašnjosti koji će biti o temi CRKVA I (NOVO) ISLJENIŠTVO.

24.10.2018.

Mjesec svjetskih autora - Thomas Söding

Mjesec svjetskih autora - Thomas Söding

U četvrtom tjednu Mjeseca svjetskih autora na posebnoj ponudi od 35% POPUSTA, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, potražite naslove uglednog teologa, stručnjaka i profesora biblijske teologije Thomasa Söding.

22.10.2018.

Mjesec svjetskih autora - Henri Nouwen

Mjesec svjetskih autora - Henri Nouwen

U trećem tjednu Mjeseca svjetskih autora na posebnoj ponudi od 35% POPUSTA, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, nalaze se tri naslova nizozemskog teologa i katoličkog svećenika Henria Nouvena.

12.10.2018.

Mjesec svjetskih autora - Helmut Krätzel

Mjesec svjetskih autora - Helmut Krätzel

U drugom tjednu Mjeseca svjetskih autora možete kupiti uz POPUST od 35%, u knjižarama KS-a kao i u web knjižari, tri naslova umirovljenog pomoćnog bečkog biskupa Helmuta Krätzl.

5.10.2018.

Mjesec svjetskih autora - Fabrice Hadjadj

Mjesec svjetskih autora - Fabrice Hadjadj

U prvom tjednu Mjeseca svjetskih poznatih autora potražite tri naslova poznatog autora Fabrice Hadjadja uz 35% POPUSTA.

1.10.2018.
Stranica 2 od 158 (946 članaka)

Misao dana

U samoći odluke za vjeru, u patničkoj samoći života predana Bogu, pojedinac dozrijeva i raste. Kada dosegne punu ljudsku i vjerničku zrelost, on ne ostaje zatvoren u svojoj samoći. Zanima se za druge i pokušava ih potaknuti da i oni postanu „pojedinci“ pred Bogom, da nadiđu površno, izvanjsko kršćanstvo, koje je zapravo zamaskirano bez-boštvo. (Ivan Ivanda, „Samoća vjere“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.