Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Što čitati u svibnju? Darujemo knjigu Krunica naše Gospe!

Što čitati u svibnju? Darujemo knjigu Krunica naše Gospe!

Dragi prijatelji, danas na blagdan sv. Josipa Radnika, zaručnika Blažene Djevice Marije, započinje mjesec svibanj. Mjesec je marijanske pobožnosti, mjesec je kad rado pjevamo “Marijo, svibnja kraljice”, mjesec je kad milijuni vjernika pletu molitvene vijence moleći krunicu i hodočaste u marijanska svetišta.

1.5.2020.

Ljekovitost čitanja – od zabave do nadahnuća i duhovne podrške

Ljekovitost čitanja –  od zabave do nadahnuća i duhovne podrške

Činjenica je da dobra, kvalitetna literatura, čak i na razini dječjega doživljaja, može biti sjajan izvor moralnoga, intelektualnoga i emocionalnoga razvoja. Danas, kada je diljem svijeta preporuka – ostati doma – čitanje kao biblioterapija nameće se kao ideja u pravo vrijeme.

27.4.2020.

Srijeda u knjižarama KS-a

Srijeda u knjižarama KS-a

Otvaranjem knjižara u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Mariji Bistrici, koje su uslijed mjera zbog epidemije koronavirusa bile zatvorene, ponovno pokrećemo akciju SRIJEDA U KS-u! Dođite u naše knjižare i ostvarite opći popust od 20% prigodom kupovine većine izdanja Kršćanske sadašnjosti

27.4.2020.

Knjižare KS-a ponovno rade od ponedjeljka, 27. 4. 2020.!

Knjižare KS-a ponovno rade od ponedjeljka, 27. 4. 2020.!

Obavještavamo sve naše kupce, čitatelje i posjetitelje da knjižare KS-a u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Mariji Bistrici ponovno započinju s radom u ponedjeljak, 27. 4. 2020. godine.

24.4.2020.

Nije dovoljno samo čitati - KAKO BITI SIGURAN DA VAŠA DJECA ČITAJU DOBRE STVARI?

Nije dovoljno samo čitati  - KAKO BITI SIGURAN DA VAŠA DJECA ČITAJU DOBRE STVARI?

Odgojiti dijete nije lako i u mnoštvu smjerova kojima se može poći roditelji moraju utabati one koje smatraju najboljima za svoje dijete. Jedan od smjerova odgoja je i čitanje, i tu se otvara široka livada izbora, ali i problematike.

22.4.2020.

NOĆ KNJIGE 2020. U KS-u: Reci mi što čitaš!

NOĆ KNJIGE 2020. U KS-u: Reci mi što čitaš!

Kršćanska sadašnjost stoga, u povodu Noći knjige 2020., izdvaja poseban popust za niz djela, uz akcije koje su već u tijeku. Na društvenim mrežama Kršćanske sadašnjosti i revije Kana organiziramo i dvije darovne akcije. U akciji “Reci mi što čitaš” čitatelji su pozvani slati nam fotografiju knjige duhovne/teološke tematike koju trenutno čitaju/su pročitali/namjeravaju pročitati kod kuće te da uz nju, ako žele, dodaju poneki osobni komentar. Nekoliko čitatelja potom ćemo i nagraditi!

22.4.2020.
Stranica 5 od 184 (1099 članaka)

Misao dana

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.