Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Zagreb: Noć knjige u Kršćanskoj sadašnjosti

Zagreb: Noć knjige u Kršćanskoj sadašnjosti

Kršćanska sadašnjost d.o.o. će u svojim knjižarama na Kaptolu 1 u Zagrebu i „Dr. Josip Turčinović“ u Osijeku, u prigodi Noći knjige u ponedjeljak 23. travnja 2018., ponuditi izbor naslova po prigodnom popustu.

17.4.2018.

Predstavljanje zbornika „Štovanje Bogorodice na području Sisačke biskupije“

Predstavljanje zbornika „Štovanje Bogorodice na području Sisačke biskupije“

U povodu obilježavanja Dana Hrvatskog mariološkog instituta, na blagdan Blagovijesti u ponedjeljak, 9. travnja na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu predstavljen zbornik radova „Štovanje Bogorodice na području Sisačke biskupije“. Riječ je o zborniku koji obuhvaća radove Mariološko-marijanskog simpozija održanog povodom šeste obljetnice ponovne uspostave Sisačke biskupije, u Sisku od 4. do 6. prosinca 2015. godine. Zbornik je objavljen prošle godine u suizdavaštvu KBF-a i izdavačke kuće Kršćanska sadašnjost. Svečanom činu uz članove HMI-a, nazočio je i dekan KBF-a prof. dr. Mario Cifrak, kao i studenti KBF-a.

13.4.2018.

Predstavljanje knjige „Duhovna baština Stepinčeva i Kuharićeva zavičaja“ u Pribiću

Predstavljanje knjige „Duhovna baština Stepinčeva i Kuharićeva zavičaja“ u Pribiću

U čast 99. obljetnice rođenja kardinala Franje Kuharića, u petak, 13. travnja 2018 u 19,30 sati, u Vatrogasnom domu u Pribiću, Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom, Župa svetog Siksta u Pribiću i Turistička zajednica Općine Krašić organiziraju svečano predstavljanje knjige „Duhovna baština Stepinčeva i kuharićeva zavičaja“, autora Anđelka Košćaka.

13.4.2018.

Dokumentarac o 50 godina Kršćanske sadašnjosti

Dokumentarac o 50 godina Kršćanske sadašnjosti

U prigodi 50. obljetnice Kršćanske sadašnjosti Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije napravio je dokumentarni film u trajanju od 45 minuta u kojem se govori o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti KS-a.

5.4.2018.

Poziv na proslavu Dana Hrvatskoga mariološkog instituta

Poziv na proslavu Dana Hrvatskoga mariološkog instituta

Sveučilište u Zagrebu Katolički bogoslovni fakultet, Hrvatski mariološki institut i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na proslavu Dana Hrvatskoga mariološkog instituta koja će održati u ponedjeljak 9. travnja 2018. na Katoličkom bogoslovnom fakultetu (dvorana 1) u Zagrebu.

3.4.2018.

Uskrsna čestitka

Uskrsna čestitka

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Kršćanska sadašnjost!

28.3.2018.
Stranica 5 od 156 (931 članaka)

Misao dana

Anđeo čežnje za domovinom želi nas uvesti u ovaj unutarnji prostor domovine. Tada nestaje čežnja za domovinom, tada se usred tuđine osjećamo kao kod kuće jer u nama prebiva samo otajstvo. Anđeo čežnje za domovinom nam ponekad dolazi i u liku čovjeka. Taj čovjek nam usred tuđine pruža osjećaj prihvaćenosti i domovine. Možda Bog želi također i mene poslati nekome koji u tuđini pati od čežnje za domovinom ili od usamljenosti, da njemu ja postanem anđeo koji mu daruje domovinu. (Anselm Grün, „Anđeo stresa“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.