Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Teološki četvrtak – Na 50 rođendan – O ulozi Kršćanske sadašnjosti u koncilskoj obnovi u nas

Teološki četvrtak – Na 50 rođendan – O ulozi Kršćanske sadašnjosti u koncilskoj obnovi u nas

Na sam 50. rođendan Kršćanske sadašnjosti u četvrtak 22. veljače koji je ujedno i Dan KS-a u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu održana je mjesečna tribina Teološki četvrtak o temi „KS i Koncilska obnova u nas: 50. obljetnica Kršćanske sadašnjosti". Time je započeo niz događanja koja će kulminirati središnjom proslava zlatnoga jubileja Kršćanske sadašnjosti u utorak, 12. lipnja. Na početku tribine prisutni su se kratko pomolili za utemeljitelje Kršćanske sadašnjosti, ali i za sve one koji su tijekom 50 godina dali obol toj izdavačkoj kući

23.2.2018.

50 GODINA KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI

50 GODINA KRŠĆANSKE SADAŠNJOSTI

U četvrtak, 22. veljače 2018. godine navršilo se točno 50 godina od ustanovljenja Kršćanske sadašnjosti. Toga dana održan je „Teološki četvrtak“ o temi „Kršćanska sadašnjost i koncilska obnova u nas“, a središnja proslava bit će u utorak, 12. lipnja kada će se održati znanstveni kolokvij o temi „Vjera i kultura“, priredit će se prigodna akademija i slaviti zahvalno euharistijsko slavlje u zagrebačkoj katedrali.

20.2.2018.

Uz stotu obljetnicu rođenja o. Celestina Tomića

Uz stotu obljetnicu rođenja o. Celestina Tomića

Uz stotu obljetnicu rođenja o. Celestina Tomića, Veritas – Glasnik sv. Antuna Padovanskoga iz Zagreba, Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Kršćanska sadašnjost iz Zagreba priređuju i srdačno Vas pozivaju na Blagdan knjige, razgovor o novim izdanjima koji će se održati u četvrtak, 1. ožujka 2018. u 19,30 sati u Dvorani Svetoga Franje, Sveti Duh 31, Zagreb.

19.2.2018.

Teološki četvrtak - 22. 2. 2018.

Teološki četvrtak - 22. 2. 2018.

Kršćanska sadašnjost upravo na sam dan svoga 50. rođendana nastavlja s održavanjem Teološkog četvrtka o temi KS I KONCILSKA OBNOVA U NAS - 50. obljetnica Kršćanske sadašnjosti. Uvodna izlaganja održat će prof. dr. sc. Željko Tanjić i dr. sc. Stjepan Brebrić.

13.2.2018.

Korizmeni popust u knjižarama KS-a

Korizmeni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti, koja ove godine slavi 50. obljetnicu djelovanja, od 14. veljače pa sve do 31. ožujka 2018. godine možete ostvariti veliki popust od 30 do 50 posto!

12.2.2018.

Predstavljanje knjige: BOG MILOSRĐA I RADOSTI

Predstavljanje knjige: BOG MILOSRĐA I RADOSTI

Kršćanski kulturni centar i Kršćanska sadašnjost srdačno Vas pozivaju na predstavljanje knjige Antona Tamaruta, Bog milosrđa i radosti uz kraći osvrt na 2. izdanje knjige Dom ljubavi i kršćanske radosti. U predstavljanju sudjeluju prof. dr. sc. Josip Šimunović, dipl. iur. Marija Perčić i dr. sc. Stjepan Brebrić.

29.1.2018.
Stranica 7 od 156 (931 članaka)

Misao dana

Molitva sv. Bernarda Spomeni se, o predobrostiva Djevice Marijo, kako se nije nikada čulo da si ikoga zapustila koji se k tebi u zaštitu utekao, tvoju pomoć zatražio i tvoj zagovor zaprosio. Ovim pouzdanjem obodren, utječem se i ja k tebi, Djevice djevica. K tebi, Majko, dolazim, pred tobom eto stojim ja grešnik i uzdišem. Nemoj, Majko Riječi Božje, prezreti mojih riječi, nego ih milostivo poslušaj i usliši. Amen.

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.