Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

Ljekovitost čitanja – od zabave do nadahnuća i duhovne podrške

Ljekovitost čitanja –  od zabave do nadahnuća i duhovne podrške

Činjenica je da dobra, kvalitetna literatura, čak i na razini dječjega doživljaja, može biti sjajan izvor moralnoga, intelektualnoga i emocionalnoga razvoja. Danas, kada je diljem svijeta preporuka – ostati doma – čitanje kao biblioterapija nameće se kao ideja u pravo vrijeme.

27.4.2020.

Srijeda u knjižarama KS-a

Srijeda u knjižarama KS-a

Otvaranjem knjižara u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Mariji Bistrici, koje su uslijed mjera zbog epidemije koronavirusa bile zatvorene, ponovno pokrećemo akciju SRIJEDA U KS-u! Dođite u naše knjižare i ostvarite opći popust od 20% prigodom kupovine većine izdanja Kršćanske sadašnjosti

27.4.2020.

Knjižare KS-a ponovno rade od ponedjeljka, 27. 4. 2020.!

Knjižare KS-a ponovno rade od ponedjeljka, 27. 4. 2020.!

Obavještavamo sve naše kupce, čitatelje i posjetitelje da knjižare KS-a u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Karlovcu i Mariji Bistrici ponovno započinju s radom u ponedjeljak, 27. 4. 2020. godine.

24.4.2020.

Nije dovoljno samo čitati - KAKO BITI SIGURAN DA VAŠA DJECA ČITAJU DOBRE STVARI?

Nije dovoljno samo čitati  - KAKO BITI SIGURAN DA VAŠA DJECA ČITAJU DOBRE STVARI?

Odgojiti dijete nije lako i u mnoštvu smjerova kojima se može poći roditelji moraju utabati one koje smatraju najboljima za svoje dijete. Jedan od smjerova odgoja je i čitanje, i tu se otvara široka livada izbora, ali i problematike.

22.4.2020.

NOĆ KNJIGE 2020. U KS-u: Reci mi što čitaš!

NOĆ KNJIGE 2020. U KS-u: Reci mi što čitaš!

Kršćanska sadašnjost stoga, u povodu Noći knjige 2020., izdvaja poseban popust za niz djela, uz akcije koje su već u tijeku. Na društvenim mrežama Kršćanske sadašnjosti i revije Kana organiziramo i dvije darovne akcije. U akciji “Reci mi što čitaš” čitatelji su pozvani slati nam fotografiju knjige duhovne/teološke tematike koju trenutno čitaju/su pročitali/namjeravaju pročitati kod kuće te da uz nju, ako žele, dodaju poneki osobni komentar. Nekoliko čitatelja potom ćemo i nagraditi!

22.4.2020.

Dan hrvatske knjige – obilježite s KS-om!

Dan hrvatske knjige – obilježite s KS-om!

U svojih četrdesetak biblioteka i nizova te šest raznovrsnih periodičkih izdanja Kršćanska sadašnjost pokriva vrlo široko područje crkvenoga, znanstvenog i kulturnog djelovanja od liturgijskih knjiga preko biblicistike i većine teoloških disciplina, zatim povijesnih tema i građe, kao i povijesnoumjetničkog područja, pa sve do vjerske književnosti i knjige za djecu. Uz Dan hrvatske knjige, podsjetit ćemo kratko na neke naše biblioteke u koje je birano satkana bogata paleta naslova, od onih tradicionalnih do suvremenih hrvatskih autora.

22.4.2020.
Stranica 7 od 185 (1110 članaka)

Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.