Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Novosti

U Rijeci predstavljena knjiga Darka Gašparovića “U duhovno zagledan”

U Rijeci predstavljena knjiga Darka Gašparovića “U duhovno zagledan”

U ponedjeljak 7. siječnja u Velikoj dvorani Nadbiskupskog ordinarijata u Rijeci predstavljena je knjiga prof. dr. sc. Darka Gašparovića “U duhovno zagledan” – Izbor kolumni objavljenih u Kršćanskoj obiteljskoj reviji “Kana” od 2007. do 2016. Izdavači djela su Riječka nadbiskupija i Kršćanska sadašnjost d.o.o., a knjigu su predstavili: urednik don Anton Šuljić, recenzentica prof. dr. sc. Danijela Bačić - Karković i teatrologinja Željka Turčinović.

8.1.2019.

Fra Emanuelu Hošku u spomen

Fra Emanuelu Hošku u spomen

Fra Emanuel Franjo Hoško, franjevac-svećenik, član Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda iz Zagreba, znanstvenik, pisac i inicijator mnogih crkveno-kulturnih događanja, blago je u Gospodinu preminu na Novu godinu, u utorak 1. siječnja u hospiciju „Marija Krucifiksa Kozulić“, u Rijeci, u 79. godini života, 63. godini redovništva i 54. godini svećeništva.

3.1.2019.

Teološki četvrtak o Božiću kao izvoru radosti

Teološki četvrtak o Božiću kao izvoru radosti

Posljednji Teološki četvrtak u ovoj godini, održan 20. prosinca, razumljivo se bavio temom Božića. Ovaj put naslovljenom: Božić ili kako do radosti. Predavači su bili prof. dr. sc. Anton Tamarut s KBF-a u Zagrebu i prof. dr. med., psihijatrica Marijana Braš. Uvodeći u temu don Antnon Šuljić istaknuo je kako je Božić blagdan radosti.

21.12.2018.

Božićna čestitka

Božićna čestitka

Čestit Božić i blagoslovljenu novu, 2019. godinu želi Vam Kršćanska sadašnjost d.o.o.

20.12.2018.

OSIJEK - O hrvatskim prijevodima Biblije i Zagrebačkoj Bibliji

OSIJEK - O hrvatskim prijevodima Biblije i Zagrebačkoj Bibliji

OSIJEK – Posljednje ovogodišnje izdanje „Susreta s autorom“ u knjižari Kršćanske sadašnjosti „Dr. Josip Turčinović“ u Osijeku održano je 14. prosinca u povodu 50. obljetnice Zagrebačke Biblije te je don Anton Šuljić, prof., pomoćnik direktora KS-a, izlagao o hrvatskim prijevodima Biblije i Zagrebačkoj Bibliji. Zlatni je jubilej u rujnu obilježen u Zagrebu, a nakon Požege i u Osijeku. Susret je protekao u slavljeničkom ozračju jer je 1968. godina bitna za Kršćansku sadašnjost koja ove godine slavi 50 godina djelovanja.

17.12.2018.

Teološki četvrtak - 20. 12. 2018.

Teološki četvrtak - 20. 12. 2018.

Srdačno Vas pozivamo na predbožićni TEOLOŠKI ČETVRTAK Kršćanske sadašnjosti koji će održati o temi BOŽIĆ ILI KAKO DO RADOST. Izlaganja će o ovoj božićnoj temi održati prof. dr. sc. Anton Tamarut i prof. dr. sc. Marijana Braš.

7.12.2018.
Stranica 9 od 168 (1006 članaka)

Misao dana

Život je dragocjen. Ne za to što je jedinstven kao dijamant, nego jer je ranjiv kao malena ptica. Voljeti život znači voljeti tu njegovu ranjivost i krhkost, znači brinuti se za život, poštovati ga, kršiti mu put i njegovati ga. Život i smrt povezani su ranjivošću. I novorođeno dijete i umirući starac podsjećaju nas na dragocjenost našega života. Ne zaboravimo koliko nam je život dragocjen i ranjiv onda i upravo onda kad smo jaki, uspješni i viđeni. (Henri J. M. Nouwen, „Živjeti - ovdje i sada“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.