Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Besplatni udžbenici za vjeroučiteljice i vjeroučitelje


Hrvatska biskupska konferencija i Nacionalni katehetski ured HBK darovali su svim vjeroučiteljicama i vjeroučiteljima koji rade u osnovnim i srednjim školama komplete besplatnih udžbenika i radnih bilježnica.

Posao navedene podjele kompleta u ime tri katolička nakladnika (Glas Koncila, Salesiana i Kršćanska sadašnjost) odradila je Kršćanska sadašnjost. Vjeroučiteljice i vjeroučitelji s područja Zagreba svoje primjerke mogu podići u knjižari KS-a na Kaptolu 29, dok su svima ostalima kompleti poslani poštom.

Ovim putem molimo sve vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji do 27. kolovoza 2014. godine ne prime na svoju adresu navedeni paket da se jave mailom u Kršćansku sadašnjost. E-mail adresa je: ks-prodaja@ks.hr.

Misao dana

Život je dragocjen. Ne za to što je jedinstven kao dijamant, nego jer je ranjiv kao malena ptica. Voljeti život znači voljeti tu njegovu ranjivost i krhkost, znači brinuti se za život, poštovati ga, kršiti mu put i njegovati ga. Život i smrt povezani su ranjivošću. I novorođeno dijete i umirući starac podsjećaju nas na dragocjenost našega života. Ne zaboravimo koliko nam je život dragocjen i ranjiv onda i upravo onda kad smo jaki, uspješni i viđeni. (Henri J. M. Nouwen, „Živjeti - ovdje i sada“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.