Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Besplatni udžbenici za vjeroučiteljice i vjeroučitelje


Hrvatska biskupska konferencija i Nacionalni katehetski ured HBK darovali su svim vjeroučiteljicama i vjeroučiteljima koji rade u osnovnim i srednjim školama komplete besplatnih udžbenika i radnih bilježnica.

Posao navedene podjele kompleta u ime tri katolička nakladnika (Glas Koncila, Salesiana i Kršćanska sadašnjost) odradila je Kršćanska sadašnjost. Vjeroučiteljice i vjeroučitelji s područja Zagreba svoje primjerke mogu podići u knjižari KS-a na Kaptolu 29, dok su svima ostalima kompleti poslani poštom.

Ovim putem molimo sve vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji do 27. kolovoza 2014. godine ne prime na svoju adresu navedeni paket da se jave mailom u Kršćansku sadašnjost. E-mail adresa je: ks-prodaja@ks.hr.

Misao dana

Sam otac Pio je, sa svoje strane, posvjedočio: »Sve se svodi na sljedeće: razdire me ljubav prema Bogu i prema bližnjemu. Bog mi je neprestano na pameti i urezan u srce. Ne gubim ga nikada iz vida: dirnut sam promatrajući njegovu ljepotu, njegove osmijehe, njegovu uznemirenost, milosrđe, osvete ili, bolje rečeno, strogoću njegove pravde.« (Stefano Campanella, “Milosrđe u oca Pija“)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.