Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Besplatni udžbenici za vjeroučiteljice i vjeroučitelje


Hrvatska biskupska konferencija i Nacionalni katehetski ured HBK darovali su svim vjeroučiteljicama i vjeroučiteljima koji rade u osnovnim i srednjim školama komplete besplatnih udžbenika i radnih bilježnica.

Posao navedene podjele kompleta u ime tri katolička nakladnika (Glas Koncila, Salesiana i Kršćanska sadašnjost) odradila je Kršćanska sadašnjost. Vjeroučiteljice i vjeroučitelji s područja Zagreba svoje primjerke mogu podići u knjižari KS-a na Kaptolu 29, dok su svima ostalima kompleti poslani poštom.

Ovim putem molimo sve vjeroučiteljice i vjeroučitelje koji do 27. kolovoza 2014. godine ne prime na svoju adresu navedeni paket da se jave mailom u Kršćansku sadašnjost. E-mail adresa je: ks-prodaja@ks.hr.

Misao dana

Pitanja opravdanja mnogim su kršćanima u međuvremenu postala nerazumljiva i prema njima su ravnodušni. Dublje promatrano, pitanje se danas u odnosu na 16. stoljeće još zaoštrilo. Jer za mnoge ljude danas nije pitanje događa li se opravdanje samo po vjeri ili (i) dobrim djelima. Danas mnogi pitaju trebamo li uopće opravdanje po Bogu, ili ne bismo li ga sámi mogli riješiti pedagoški, psihološki, sociološki, politički, znanstveno i tehnički. Svijest o izgubljenosti zbog grijeha u velikoj se mjeri izgubila u modernom svijetu, a dominantno je postalo uvjerenje o mogućem samoopravdanju. U toj je situaciji Zajednička izjava bila odgovor na pitanja vremena. (Walter Kasper, Ekumenski poziv na buđenje, KS, 2017.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.