Kršćanska sadašnjost d.o.o.

BLAGOSLOVLJENA I OTVORENA NOVA KNJIŽARA KS-a U MARIJI BISTRICI

U petak, 1. ožujka u Mariji Bistrici blagoslovljena je nova knjižara Kršćanske sadašnjosti koja je time počela s radom.Na početku je sve pozdravio direktor KS-a mr. Robert Šreter izrazivši zadovoljstvo što je ta naša izdavačka kuća sada bliže vjernicima u srcu Zagorja, ali i svim marijanskim hodočasnicima.
Novu je, ukusno uređenu, prodavaonicu blagoslovio župnik Marije Bistrice mons. Zlatko Koren koji je također izrazio zadovoljstvo rekavši kako je ovo već dugo očekivao.
Nazočno je bilo više svećenika iz zagorskih župa te zainteresirani vjernici koji su izrazili veliku radost što po dobru knjigu, ali i nabožne predmete, više neće morati putovati u Zagreb.
Nova će knjižara raditi tijekom tjedna od 9 do 15 sati, a subotom i nedjeljom od 9 do 18 sati.

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.