Kršćanska sadašnjost d.o.o.

BLAGOSLOVLJENA I OTVORENA NOVA KNJIŽARA KS-a U MARIJI BISTRICI

U petak, 1. ožujka u Mariji Bistrici blagoslovljena je nova knjižara Kršćanske sadašnjosti koja je time počela s radom.Na početku je sve pozdravio direktor KS-a mr. Robert Šreter izrazivši zadovoljstvo što je ta naša izdavačka kuća sada bliže vjernicima u srcu Zagorja, ali i svim marijanskim hodočasnicima.
Novu je, ukusno uređenu, prodavaonicu blagoslovio župnik Marije Bistrice mons. Zlatko Koren koji je također izrazio zadovoljstvo rekavši kako je ovo već dugo očekivao.
Nazočno je bilo više svećenika iz zagorskih župa te zainteresirani vjernici koji su izrazili veliku radost što po dobru knjigu, ali i nabožne predmete, više neće morati putovati u Zagreb.
Nova će knjižara raditi tijekom tjedna od 9 do 15 sati, a subotom i nedjeljom od 9 do 18 sati.

Misao dana

Želja za znanjem. Nijedno računalo i nijedna životinja nisu filozofi , ljubitelji i tražitelji mudrosti. Jasnim i jednostavnim rječnikom opazivog ponašanja, nijedno računalo ili životinja ne čini ono što mi radimo: postavljamo pitanja. Čak ako računala razmišljaju – s čime se ne slažem – ona to ne žele. Jednu stvar kod računala nikada nećete vidjeti, a to je da propitkuje svoju programiranost – osim ako je programirano da to čini, a onda ne propitkuje tu programiranost. Osim ako je programirano da to čini. Uvijek postoji nepropitkivani program; sve se čini u poslušnosti tomu. Računala su poslušna; razum je neposlušan. Mi smo poslušni razumu bivajući neposlušni svojoj programiranosti, propitkujući svoju programiranost. Naši su nam roditelji ili učitelji rekli da mislimo određene stvari, no mi ih propitkujemo. Mi smo filozofi. (Peter Kreeft, „Nepobačeni Sokrat”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.