Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Božićna i novogodišnja čestitka!

Stoga slijedi: ’i vidjesmo slavu njegovu’. Nitko ne može vidjeti njenu slavu ako nije izliječen poniznošću utjelovljenja. Ljudima je u oči pala prašina i oči su bile ranjene. Sada je zemlja položena kako bi ozdravljala. Tijelo te zaslijepilo, tijelo će te ozdraviti. Duša se dala odrediti tijelom jer je dala pristanak požudi tijela. Tako je oko srca postalo slijepo. Liječnik ti je pripravio lijek: jer je došao tako da je u tijelu ugasio grijehe tijela. Riječ je dakle tijelom postala kako bi mogao reći: ’i vidjesmo slavu njegovu’.

Sv. Augustin
 
Poštovani i dragi prijatelji i suradnici
Kršćanske sadašnjosti!

U svoje ime i u ime svih djelatnika Kršćanske sadašnjosti, kuće koja od svoga osnutka želi biti svjedok i navjestitelj utjelovljene Riječi, želim vam da i ovoga Božića budete ispunjeni radošću i preobražajnom milošću Kristova rođenja te da vas u svakom danu 2010. godine prati obilje Božjeg blagoslova.

prof. dr. sc. Željko Tanjić,
direktor Kršćanske sadašnjosti


 na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.