Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Božićni popust u knjižarama KS-a

Kršćanska sadašnjost u svojim knjižarama za više od trideset naslova svim svojim kupcima,
od 2. prosinca 2019. do 6. siječnja 2020. godine omogućuje Božićni popust od 30%.

Među naslovima su knjige o Božiću i o božićnom otajstvu,knjige za teološku kulturu i kršćansku duhovnosti, kršćanska beletristika i CD-i s božićnim pjesmama, ali i knjige za djecu i mlade. Dva kompleta Biblije: Stari zavjet I i II i Novi zavjet te Ekumenska Biblija moći će se nabaviti po posebno formiranoj prigodnoj cijeni koja je osjetno niža od redovite.

Ali to nije sve. Za kupnju veću od 150,00 kn kupci će na dar dobiti uvezani Biblijski strip, a za kupnju od 50,00 do 149,00 kn jedan od prigodnih naslova po izboru kuće.

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti:

Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29
Split: Kralja Zvonimira 16
Osijek: Trg slobode bb
Karlovac: Radićeva 4
Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32
Zadar: Poljana Natka Nodila 7

Misao dana

U tom siromašnom i bespomoćnom djetešcu u jaslicama i kasnije u čovjeku Isusu zasja za nas Božje svjetlo. I sâm će se Isus u svojoj objavi identificirati sa svjetlom: „Ja sam svjetlo svijeta. Tko mene slijedi, sigurno neće ići po tami, nego će imati svjetlo koje vodi u život“ (Iv 8,12). Riječi koje nam Isus govori pružaju nam orijentaciju. Rudolf Bultmann novo iskustvo našega života kroz susret s Isusom Kristom naziva „rasvjetljenje egzistencije“. Najednom shvaćamo tko smo. Tajnu svoga života ne možemo opisati riječima. No najednom nam sve postaje jasno. U dubini našeg srca postalo je svijetlo. Osjećamo da je Božje svjetlo u nama. I tamo gdje u nama sije Božje svjetlo, odlazi sva žalost i depresija nas više ne drži pod kontrolom, razrješuje se sva zbunjenost. U dubini svoga srca znamo da smo na pravom putu i da je naš život prožet i rasvijetljen Bogom sâmim. (Anselm Grün, „Velika knjiga božićnog vremena“, KS, 2016.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.