Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Božićni popust u knjižarama KS-a

Kršćanska sadašnjost u svojim knjižarama za više od trideset naslova svim svojim kupcima,
od 2. prosinca 2019. do 6. siječnja 2020. godine omogućuje Božićni popust od 30%.

Među naslovima su knjige o Božiću i o božićnom otajstvu,knjige za teološku kulturu i kršćansku duhovnosti, kršćanska beletristika i CD-i s božićnim pjesmama, ali i knjige za djecu i mlade. Dva kompleta Biblije: Stari zavjet I i II i Novi zavjet te Ekumenska Biblija moći će se nabaviti po posebno formiranoj prigodnoj cijeni koja je osjetno niža od redovite.

Ali to nije sve. Za kupnju veću od 150,00 kn kupci će na dar dobiti uvezani Biblijski strip, a za kupnju od 50,00 do 149,00 kn jedan od prigodnih naslova po izboru kuće.

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti:

Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29
Split: Kralja Zvonimira 16
Osijek: Trg slobode bb
Karlovac: Radićeva 4
Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32
Zadar: Poljana Natka Nodila 7

Misao dana

Oholost i egoizam ili neuredno sebeljublje predstavljaju nutarnje stanje čovjeka koje ga čini sklonim zlu. No, budući da je ljudska osoba po samoj svojoj naravi društveno biće – a njezina je narav ranjena istočnim grijehom, čije razorne posljedice ostaju i nakon brisanja toga grijeha sakramentom krštenja – oholost se i egoizam, kao lice i naličje jednog te istog izvora sklonosti zlu, pretaču na društvenu zbilju, pretvarajući povijest čovječanstva u »bojnu pozornicu« na kojoj se od samoga početka sukobljavaju dobro i zlo, istina i laž, pravda i nepravda, ljubav i mržnja, svjetlo i tama. Tonči Matulić, “Čovjek zarobljen ohološću i oslobođen milosrđem”

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.