Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Članci iz Kane na web stranicama KS-a

Kao što ste vjerojatno već i uočili, započeli smo s objavljivanjem pojedinih članaka iz Kršćanske obiteljske revije Kana. Željeli bismo tijekom mjeseca objaviti cjelokupne tekstove dvaju članaka iz tekućeg broja Kane, a tekstovi bi bili objavljivani u razmaku od dva tjedna, tj. početkom i sredinom mjeseca.
Do navedenih tekstova moći ćete doći na nekoliko načina:
1. najjednostavniji način je klikom otvoriti tekst jednog od tri izabrana članka u rubrici Članci, smještenoj na početnoj stranici;
2. drugi je način otvoriti link Popis svih članaka za download... ispod rubrike Članci te izabrati pojedini članak;
3. do navedenih tekstova možete doći i preko web stranice pojedinog broja Kane unutar rubrike Web knjižara (podstranica Kana i izbor pojedinog broja), gdje je članak namijenjen za otvaranje u broju unutar kojeg se članak nalazi - do članka dolazite klikom na naslov članka unutar sadržaja broja ili klikom na naslov jednog od ponuđenih članaka na dnu stranice (Iz ovog broja donosimo na webu).
Svi su članci spremljeni kao .pdf dokumenti te Vam je za otvaranje potreban program Acrobat Reader, koji možete besplatno skinuti s web stranica tvrtke Adobe ili s cd-ova nekog od informatičkih časopisa koji su dostupni na hrvatskom tržištu.
Nadamo se da će Vam se svidjeti izbor ponuđenih tekstova za online (mrežno) čitanje.

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.