Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Dan Kršćanske sadašnjosti 22. veljača 2010. godina

PROGRAM:

12.00 sati
kapela Ranjenog Isusa, Ilica 1.
Sv. Misa za pokojnike utemeljitelje, suradnike, podupiratelje i prijatelje Kršćanske sadašnjosti. Euharistijsko slavlje predvodit će prof. dr. Željko Tanjić, direktor KS-a.
13.00 sati
Dvorana II – Pastoralni institut Zagrebačke nadbiskupije, Kaptol 29a
Kolokvij: Predstavljanje Zbornika radova sa dvodnevnog znanstvenog simpozija »Nastanak i razvitak Kršćanske sadašnjosti«

Zbornik će predstavljati:

o. Bono Zvonimir Šagi
prof. dr. Adalbert Rebić
Albert Turčinović
Nastanak_i_razvitak_Kr__anske_sada_njost_i_logo-(1).jpg

 

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.