Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Dječji crkveni zbor "Anđeo" IZVOR RADOSTI CD 1 i 2

Dječji crkveni zbor iz Rovišća, sastavljen uglavnom od prvopričesnika, pod stručnim vodstvom Biserke Horvat, snimio je dvostruki nosač zvuka i to jedan s vokalno instrumentalnom, a drugi s samo s instrumentalnom izvedbom poznatijih suvremenih duhovnih pjesama. Skladno izvođenje tih pjesama bit će od koristi kako najmlađima, tako i vjeroučenicima i vjeroučiteljima u njihovu radu, ali i svima koji u iskrenome dječjem pjevanju žele doživjeti radostan izraz vjere i predanja kako to već znaju i uče nas djeca. Suvremena i vedra glazbena produkcija ovaj nosač zvuka privući će i zahtjevnijeg slušatelja, a vedri dječji pjev bit će poticaj mnogima da i sami zapjevaju s najmanjima.

Misao dana

Bergogliov jezik je jednostavan stoga što on hoće da bude jednostavan. Ta jednostavnost ishod je razmišljanja, evanđeoske jednostavnosti, a ne ograničenosti u izražavanju. U pozadini je proces mišljenja, bogatoga i izvornoga, koje proistječe iz isusovačke škole, koje se ne hrani samo na argentinskim učiteljima, nego nadasve na onima europskima. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.