Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Dobitnici nagradnih hodočašća u Rim

Kao što smo vas obavješćivali i na ovim stranicama, u petak 4. travnja završila je naša nagradna igra „Kana vas nagrađuje“. Izvučeni su sretni dobitnici triju nagrada:

1. nagrada – Dvodnevno hodočašće za 2 osobe na proglašenje svetima papa Ivana XXIII i Ivana Pavla II. 26. i 27. travnja 2014. godine dobila je: KRUNOSLAVA KREGAR, Bencekovićeva 54; 10020 NOVI Zagreb.

2. nagrada – Jednodnevno hodočašće za dvije osobe na proglašenje svetima papa Ivana XXIII. i Ivana Pavla II. 27. travnja dobila je: MARA MATEŠIĆ, A. Mihanovića, 10370 Dugo Selo. Naknadno se gospođa Mara odrekla svoje nagrade u korist svoga nećaka, o čemu je obaviješten organizator hodočašća.

3. nagrada – Jednodnevno hodočašće za dvije osobe na proglašenje svetima papa Ivana XXIII. i Ivana Pavla II. 27. travnja dobila je: MANDICA BABIĆ - s. Fides, Šestinski vijenac 3, 10000 Zagreb.

Svim dobitnicima srdačno čestitamo!

Kana vas, međutim, i dalje nagrađuje.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.