Kršćanska sadašnjost d.o.o.

GODINA VJERE – PRIGODNI POPUST!

U Godini vjere pripremili smo 50% popusta na dvadesetak naslova poznatih katoličkih teologa i duhovnih pisaca kao i najboljih učitelja koji pišu o vjeri. Među njima mogu se naći knjige Sv. Bonaventure, zatim više naslove Josepha Ratzinger – Benedikta XVI., četvorice kardinala: Dionigija Tettamanzija, Karla Lehmanna, Paula Pouparda i Jean-Marie Lustigera, kao i knjige vrlo popularnih pisaca poput Henrija Nouwena i naših teologa Josipa Turčinovića, Ivice Raguža  i drugih.

U svim knjižarama Kršćanske sadašnjosti od 1. listopada 2012. pa sve do 30. studenoga 2013. godine, osim knjiga koje nudimo na popust mogu se nabaviti knjige koje sjajno prate ovu godinu vjere, a posebice se to odnosi na velik broj teoloških knjiga, knjiga iz biblioteka koje prate duhovni život, te na crkvene dokumente. Najvažniji dokument u ovoj godini vjere svakako je onaj kojim papa Benedikt XVI. proglašava ovu godinu „Porte fidei – Vrata vjere“.

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.