Kršćanska sadašnjost d.o.o.

INTERLIBER - 30. međunarodni sajam knjiga i učila

Kao i prijašnjih godina, tako i ove godine pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH, Zagrebački velasajam nastavlja uspješnu suradnju sa Zajednicom nakladnika i knjižara pri HGK, kojoj je zajednički cilj jačanje regionalne uloge sajma Interliber u području nakladničke djelatnosti, uz ponudu vrhunskog i raznolikog stručno popratnog programa.

Kršćanska sadašnjost, kao vodeći nakladnik i izdavač teoloških i duhovnih knjiga u RH, tradicionalno i ove godine sudjeluje na sajmu knjiga i učila Interliber.

Bogatu ponudu novih izdanja KS-a kao tako i zanimljivih ostalih izdanja KS-a potražite i osobno prelistajte na sajmu knjga na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu br. 5 na štandu br. 9d.
 Misao dana

Povijesno zalaganje za zajedničko dobro i za sudbinu siromašnih, s jedne strane, te svijest da se Kraljevstvo ozbiljuje u svijetu putem Božjih namisli, s druge strane: to je polarna napetost kojom se vodi Bergogliova misao 60-ih do 70-ih godina. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.