Kršćanska sadašnjost d.o.o.

IZLAZAK - Društvena igra nadahnuta Biblijom – sjajna ideja za kvalitetno vrijeme u izolaciji!

Društvene igre nikada nisu “izašle iz mode”, iako su uz jačanje digitalne tehnologije pomalo pale u drugi plan. Ipak, mnogi ih vole i igraju kad god uhvate vremena. Izolacija i boravak kod kuće u doba pandemije koronavirusa nekim je obiteljima otvorio i više slobodnoga vremena za druženje. Kako bi se to vrijeme ispunilo što kvalitetnije, potreban je katkada i mali poticaj. Jedan od njih mogu biti upravo društvene igre.

Osim što služe za zabavu, razonodu, kraćenje vremena, društvene igre mogu biti i vrlo korisne. Njima se jača koncentracija, kreativnost, potiču na razmišljanje i interakciju sa suigračima, a posebno mogu uživati oni kompetitivniji pojedinci utažujući žeđ svojega natjecateljskog duha.


Izbor društvenih igara danas je gotovo beskrajan, no kada kao temu uzmemo vjeru, izbor je nešto uži. Kršćanska sadašnjost pripremila je društvenu igru koja se temelji na jednom od najpoznatijih i najomiljenijih biblijskih događaja – Izlasku – a koja će vam pomoći da provjerite koliko poznajete epizode Staroga zavjeta – Deset zapovjedi, egipatska zla, Pashu i mnoge druge.

Igra ne nudi samo razonodu i opuštanje nego pitanjima i zadatcima potiče da pokažete i izrazite kreativnost, inspiraciju i entuzijazam.

Vrlo je prikladno i poželjno da se tijekom igre koristite Biblijom. Za to će izvrsno poslužiti Jeruzalemska ili Zagrebačka Biblija, pa svakako pripremite ili nabavite svoj omiljeni primjerak Svetoga pisma. Iskoristite priliku i potražite Bibliju u našoj trenutnoj širokoj akcijskoj ponudi.

Inače, tematske društvene igre preporučuju i stručnjaci kada je riječ o djeci jer, uz edukativni karakter, utječu na njihovu sposobnost izražavanja. Društvene igre mogu bit i dobar nositelj duha radosti među članove obitelji koji se teško nose sa situacijom u kojoj se društvo današnjice našlo, u izolaciji i borbi s pandemijom.

Uz obilje zabave, smijeha i pjesme u Izlasku mogu sudjelovati svi članovi obitelji, bilo da želite u punom sjaju pokazati poznavanje Biblije ili ste tek znatiželjni koliko ste u tome bolji od drugih.

Igra je namijenjena osobama od 14 do 114 godina, a za igru su potrebna od 2 do 6 igrača.
Sadržaj kutije:

·         6 figurica

·         1 kocka

·         49 kartica iznenađenja

·         71 kartica pitanja

·         List s uputama za igru

·         List s odgovorima

·         Podloga za igru

Naručite svoj primjerak, zaigrajte i povedite ekipu u izlazak

Misao dana

Treba početi od srca, od srca koje je prosvijetljeno i vođeno razumom, od srca koje pamti. Sve to pretpostavlja uvijek dostupno srce, odnosno biće koje je uvijek spremno učiti. Nakon isticanja prvenstva nutrine, Franjo Saleški tvrdi da je nužno dopustiti da nas se podučava: »ali ovo srce, s kojim ćemo početi, zahtijeva, da ga poučimo, kako mu se treba izvana vladati« kako bismo u njemu vidjeli odraz evanđelja te veliku »mudrost i razboritost«. (François Corrignan, “Otvorite svoje srce. Duhovnost svetog Franje Saleškog”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.