Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Jedinstveni popust na Svećeničkom danu

Kršćanska sadašnjost prigodom Svećeničkog dana Zagrebačke nadbiskupije 7. ožujka 2016. nudi svećenicima posebni popust na komplet svojih izdanja koja idu uz Jubilej milosrđa.


Umjesto 700,00 kn, kolika je stvarna vrijednost knjiga, pa i umjesto 490,00 koliko je iznosio popust na Teološko-pastoralnome tjednu, svećenici će komplet knjiga tom prigodom moći nabaviti za svega 400,00 kn.

Popust kompleta moguće je ostvariti samo za vrijeme Svećeničkog dana na Šalati i u knjižarama KS-a u Zgrebu (Kaptol 1 i Kaptol 29).

U komplet ulaze sljedeća izdanja:

Papa Franjo, CRKVA MILOSRĐA
Papa Franjo, MISERICORDIAE VULTUS/ LICE MILOSRĐA (D-168)
Kongregacija za kler, SVEĆENIK-SLUŽITELJ BOŽJEGA MILOSRĐA (D-164)
W. Kasper, MILOSRĐE
R. Fisichella, ZNACI JUBILEJA                
Ch. Schönborn, NAŠLI SMO MILOSRĐE
W. Kasper, PAPA FRANJO - Revolucija nježnosti i ljubavi
G. Müller, SIROMAŠTVO

PREKLOPNIK JUBILEJ MILOSRĐA
NALJEPNICA JUBILEJ MILOSRĐA
POSTER GODINA MILOSRĐA
PLAKAT MILOSRDNI KAO OTAC
PLAKAT JUBILEJ MILOSRĐAOsim gore navedenog kompleta posebni popust vrijedi
i za upravo objavljen dokument

Papinske biblijske komisije,
NADAHNUĆE I ISTINA SVETOGA PISMA (D-170)
.Dokument se također uklapa u Jubilej milosrđa jer postavlja teška pitanja kao što je:
Je li Bog milosrdni Otac ili Bog nasilja? U Bibliji nailazimo na proturječja, povijesne netočnosti, nevjerojatna pripovijedanja i, u Starome zavjetu, propise i moralna ponašanja koji su u sukobu s Isusovim poučavanjem.

KOJA JE ISTINA TIH BIBLIJSKIH ODLOMAKA?
KAKO SEBI I DRUGIMA PROTUMAČITI "TEŠKE" STRANICE BIBLIJE?

Odgovor nudi najnoviji dokument PBK-e, koji ne izostavlja ni tumačenje najteže shvatljivih biblijskih opisa: stvaranje, Abraham, prijelaz preko Crvenog mora, opisi čuda, uskrsni opisi, nasilje, zakon uništenja, molitva koja traži osvetu, socijalni položaj žena, i drugo.
Samo prigodom Svećeničkog dana Zagrebačke nadbiskupije, umjesto 60,00 kn, dokument se može nabaviti po cijeni od 45,00 kn.

Potražite KS na Šalati i na Kaptolu!

Misao dana

Kad netko kaže transcendencija, kaže nešto što nas nadilazi. Dakle, ako krećemo u lov za nečim što nas nadilazi, ulazimo u određenu tragiku. Obitelj je vazda mjesto gdje to ne funkcionira, jer ona ponajprije i nije mjesto funkcionalno, nego egzistencijalno. Ona je uvijek, kao svaka pustolovina, prošarana sukobima, zastojima, uvrjedama koje izazivaju svađu i koje zahtijevaju praštanje. Već od početka, stvari su krenule loše. Muškarac i žena uzajamno se upropašćuju. Kain ubija Abela, jedna Tamara odlazi u postelju sa svojim svekrom Judom, druga Tamara daje se obljubiti od polubrata Amnona, Abšalom vodi rat protiv svojega oca kralja Davida ... Tako da je očekivanje Mesije očekivanje Onoga koji pomiruje braću (svršetak Knjige Postanka i priče o Josipu) i koji će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima (Mal 3, 24 – posljednja riječ, u katoličkom kanonu, cijeloga Starog zavjeta). (Fabrice Hadjadj, “Što je to obitelj? Slijedom transcendencije u gaćama i drugih ultraseksističkih

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.