Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Jubilarni dvobroj Kane


Dragi čitatelji,

od lipnja 1970. kada je na siromašnoj medijskoj sceni zasjala Kana i kada je, kako piše urednik u uvodniku prvoga broja, „uručena vama i budućnosti“, prošlo je 50. godina.

U nastojanju da obilježimo ovaj jubilej, u čast znakovitoga pedesetogodišnjeg povijesnog hoda naše revije, pripremamo za vas poseban dvobroj (svibanj – lipanj). Objavit ćemo ga iznimno početkom lipnja kako bismo ovu obljetnicu obilježili prigodnim sadržajem i s dovoljno posvećenoga prostora.

Iako ova radosna obljetnica dolazi u bremenita vremena, kada Kana zbog okolnosti izazvanih koronavirusom do nekih čitatelja možda i nije doputovala, nastojimo ju i dalje graditi, obogaćivati ljudskošću, ali s pouzdanjem u Boga, Božju snagu i pratnju.


Kao i u svojem 50-godišnjem hodu, Kana i dalje želi nastaviti kročiti kao pouzdana i postojana aktualnost koju izručujemo vama i budućnosti. Baš onako kako su ju godinama izgrađivali njezini urednici i brojni suradnici, a s radošću čitali mnogi od vas, dragi čitatelji. Vjerujemo da s nestrpljenjem iščekujete što smo Vam pripremili. 

Ako već niste pretplatnici, a htjeli biste da Kana stigne i na Vašu adresu, pozivamo Vas da nam se javite i pretplatite se (pretplata@ks.hr, 01 6349 060).

Misao dana

Ljudi su oduvijek u svojoj boli prizivali anđela utjehe da dođe k njima i s njima ostane. Dojmljivo je Johann Sebastian Bach u svojoj tenorskoj ariji iz kantate za spomendan svetog Mihaela opjevao: »Ostanite, anđeli, ostanite sa mnom! Poduprite me s obje strane da mi noga ne posrne.« (Anselm Grün, “50 anđela za godinu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.