Kršćanska sadašnjost d.o.o.

„Kana vas nagrađuje“ – 1. nagrada: Sveta zemlja

U suradnji s turističkom agencijom „Piligrin“ iz Zagreba Kana nastavlja nagradnu igru i nagrađuje svoje vjerne kao i svoje nove čitatelje s 4 nagrade za čak 7 osoba.

1. nagrada je – hodočašće u Svetu zemlju za 1 osobu. Polazak je 23. rujna i 4. studenoga (već prema izboru i mogućnostima prvonagrađenoga). 

2. nagrada je – hodočašće Stopama sv. Pavla za 2 osobe. Polazak je 4. listopada 2014.

3. nagrada je – hodočašće Padre Piju, sv. Riti i Sv. Franji za 2 osobe. Polazak je 8. listopada 2014.

4. nagrada je – hodočašće u Poljsku za 2 osobe. Polazak je 6. listopada 2014.

Uvjeti hodočašća:

Potrebno je skupiti 4 kupona (travanj, svibanj, lipanj i srpanj-kolovoz), upisati tražene podatke na kupone, poslati najkasnije do 30. kolovoza 2014. na adresu: Kršćanska sadašnjost, Za nagradu Kane, Marulićev trg 14; p.p. 434; HR 10001 Zagreb.

Izvlačenje je 1. rujna 2014. godine

Izvlačenje ćemo promptno objaviti na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/pages/Kršćanska-sadašnjost/219228014772658

a imena sretnih dobitnika osim na fb profilu objavit ćemo i u rujanskome broju Kane.

Sretno!

Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.