Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KANA VAS NAGRAĐUJE - U OČEKIVANJU IZVLAČENJA


Od danas, 1. travnja (nije prvotravanjska šala!!!) pa do 4. travnja svi oni koji su kupili ožujski broj Kane i uključili se u Nagradnu igru ulaze u krug potencijalno nagrađenih hodočasnika u Rim na proglašenje svetima papa Ivana XXIII. i Ivana Pavla II.


U petak, 4. travnj - točno u 12 sati sati na facebook profilu KS-a  možete pratiti izvlačenje nagrađenih.


I zapamtite - to nije sve! KANA VAS I DALJE NAGRAĐUJE!

Od sljedećeg, travanjskog broja Kane počinje teći novi nagradni ciklus.

Bit će potrebno skupiti više kupona i sudjelovati u velikom nagradnom hodočašću o čemu ćemo izvijestiti u narednim borjevima KANE!


POSTANITE I OSTANITE ČITATELJI KANE - ZA LJEPŠE I SRETNIJE DANE!


Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.