Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Knjižara Osijek: SUSRET S AUTORM - 25. 03. 2014.

U knjižari Kršćanske sadašnjosti „Dr. Josip Turčinović“ na Trgu slobode bb u Osijeku (kod otaca kapucina) pokrećemo povremena događanja nazvana SUSRET S AUTOROM.


Nastojat ćemo, prema našim mogućnostima, da se takvi susreti događaju barem jednom u tri mjeseca.


Prvi na redu je susret na blagdan Blagovijesti, u utorak 25. ožujka 2014. u 18 sati, a gost je dr. Anton Tamarut, autor koji je u KS-u objavio više knjiga. U razgovornoj formi autor će govoriti o svojem pisanju, zanimanju, knjigama i planovima, a čitat će se također i kraći odlomci iz knjiga, što može biti popraćeno i pokojom prikladnom šansonom…


Veselimo se Vašem dolasku!

Misao dana

Neki je dječak jednom rekao svomu vjeroučitelju: »Moj tata kaže da je Biblija hrpa starih gluposti« Vjeroučitelj je duboko udahnuo i pomislio: »Gdje ćeš započeti?« Tu je knjigu napisalo oko 40 različitih autora tijekom otprilike 1500 godina, golema količina vremena utrošena je na njezino čitanje i stručno proučavanje. Ali s devet riječi dječak je odbacio sve to i još više od toga. (Michael Poole, “‘Novi’ ateizam. Deset argumenata koji ne drže vodu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.