Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Korizmeni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti, koja ove godine slavi 50. obljetnicu djelovanja, od 14. veljače pa sve do 31. ožujka 2018. možete ostvariti veliki popust od 30 do 50 posto!

Petnaestak naslova uglavnom korizmene tematike, kao što su „Da progledam" (S. Lice), „Za križem Kristovim“ (A. Šuljić), „Božji sjaj u našem vremenu“ (J. Ratzinger), „Nad psalmom Smiluj mi se, Bože“ (J. Savonarola), „Na putu u život“ (K. Lehmann) i drugi – u nekoj od naših knjižara možete nabaviti uz popust od 30 posto!

K tome, tijekom navedenog razdoblja u knjižarama će biti uređen tzv. „KS-ov kutak“ s dvadesetak izabranih naslova iz područja duhovnosti, pobožnosti, povijesti Crkve, teologije, biblijskog pastorala i sl. koje ćete moći nabaviti uz 50 posto popusta!

Posjetite nas u knjižarama Kršćanske sadašnjosti:
Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29
Split: Kralja Zvonimira 16
Rijeka: Fiorello La Guardia 10c
Osijek: Trg slobode bb
Karlovac: Radićeva 4
Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32

Misao dana

Želim nešto pojasniti. Mislim da treba reći »korupcija u Crkvi«, a ne »korupcija Crkve«. Razlika je ogromna! (Peter Turkson – Vittorio Alberti, “Hrđa”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.