Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Korizmeni popust u knjižarama KS-a

U knjižarama Kršćanske sadašnjosti, koja ove godine slavi 50. obljetnicu djelovanja, od 14. veljače pa sve do 31. ožujka 2018. možete ostvariti veliki popust od 30 do 50 posto!

Petnaestak naslova uglavnom korizmene tematike, kao što su „Da progledam" (S. Lice), „Za križem Kristovim“ (A. Šuljić), „Božji sjaj u našem vremenu“ (J. Ratzinger), „Nad psalmom Smiluj mi se, Bože“ (J. Savonarola), „Na putu u život“ (K. Lehmann) i drugi – u nekoj od naših knjižara možete nabaviti uz popust od 30 posto!

K tome, tijekom navedenog razdoblja u knjižarama će biti uređen tzv. „KS-ov kutak“ s dvadesetak izabranih naslova iz područja duhovnosti, pobožnosti, povijesti Crkve, teologije, biblijskog pastorala i sl. koje ćete moći nabaviti uz 50 posto popusta!

Posjetite nas u knjižarama Kršćanske sadašnjosti:
Zagreb: Kaptol 1 i Kaptol 29
Split: Kralja Zvonimira 16
Rijeka: Fiorello La Guardia 10c
Osijek: Trg slobode bb
Karlovac: Radićeva 4
Marija Bistrica: Trg Ivana Pavla II. 32

Misao dana

Jasno je da se Crkva ne može 'sačuvati' – je li to uopće njezina prvotna svrha? – tako da se od nje želi učiniti Crkva katara, Crkva 'čistih', izbacujući ili puštajući da ode ono što ima problema sa samim sobom, s ovim svijetom, sa stvarnim kršćanima i s našim institucijama. Lako je biti čist među čistima. Zato je takav mentalitet, ako prevlada, kao uvijek znak slabosti u Crkvi, jer nije u stanju da podmetne leđa i ponese tuđi teret te napušta što je teško i problematično u Crkvi ograđujući se verbalnim receptima i moraliziranjem od dužnosti da pođe osobno po onu stotu zalutalu ovcu ostavivši na čas 'čiste' da pasu svoju pravedničku travu. (Vjekoslav Bajsić)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.