Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Krenula prodaja aplikacije HR Biblija za iPhone

Od subote, 10. ožujka 2012. godine u prodaji se nalazi aplikacija HR Biblija za iPhone (© Kršćanska sadašnjost), koja, putem jednostavnog i intuitivnog korištenja, omogućuje lagani pristup cjelovitome biblijskom tekstu pohranjenom na uređaju.
Aplikacija HR Biblija (verzija 1.0) za iPhone u izdanju Kršćanske sadašnjosti donosi najbolji i najvjerodostojniji tekst prijevoda Biblije na hrvatski jezik, koji se koristi u liturgijskoj praksi.
Aplikacija se pokreće na uređajima iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S te iPod touch uređajima druge, treće i četvrte generacije, a i svi nadolazeći uređaji bit će također podržani. Na iPad uređajima aplikacija se, kao i svaka druga aplikacija oblikovana za iPhone, pokreće u 1x i 2x načinu rada.
Uz standardno čitanje teksta po biblijskim knjigama i poglavljima, aplikacija HR Biblija korisniku omogućuje dodavanje oznaka, pretraživanje po pojmu, pretraživanje po broju i vođenje dnevnika čitanja.
Pri izradi aplikacije posebna pozornost dana je prikazu biblijskog teksta. Tako korisnik, u bilo kojem trenutku, može promijeniti veličinu i vrstu fonta, uključiti prikaz preko cijelog zaslona, čitati tekst u »landscape« (pejzažnom ili vodoravnom) i »portrait« (portretnom ili okomitom) obliku, te izabrati dnevni, noćni, biblijski ili »soft« (ugodniji za čitanje) prikaz teksta.
Osim nabrojenih funkcionalnosti, kasnije verzije ove aplikacije sadržavat će i dodatne mogućnosti kao što su dijeljenje teksta putem facebooka, twittera, SMS-a ili e-maila.
Redovitim dograđivanjem aplikacije, širenjem njezinih funkcionalnosti, ali i obogaćivanjem sadržaja koje nudi, aplikacija HR Biblija postaje trajna vrijednost pohranjena u Vašem iPhone ili iPod touch uređaju.
Cijena aplikacije je 4,99 USD, a aplikaciju je moguće kupiti putem AppStore-a.

Misao dana

Velik događaj u ekumenskom pokretu za ujedinjenje dogodio se kad su se Katolička crkva i Luteranski svjetski savez, na temelju iscrpnoga teološkog rada konfensionalno mješovitih, crkveno ovlaštenih skupina za dijalog u Njemačkoj, Francuskoj i SAD-u, složili o službenoj »Zajedničkoj izjavi« da se prizna rezultate njihove deklaracije iz 1999. kao »slaganja u temeljnim istinama«, koja omogućuje da se uzajamne učiteljske osude koje su uslijedile nakon reformacije više ne ocjenjuje kao vrijedeće. (Ulrich Wilckens, Ekumenski poziv na buđenje, KS, 2017.)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.