Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Krenula prodaja aplikacije HR Biblija za iPhone

Od subote, 10. ožujka 2012. godine u prodaji se nalazi aplikacija HR Biblija za iPhone (© Kršćanska sadašnjost), koja, putem jednostavnog i intuitivnog korištenja, omogućuje lagani pristup cjelovitome biblijskom tekstu pohranjenom na uređaju.
Aplikacija HR Biblija (verzija 1.0) za iPhone u izdanju Kršćanske sadašnjosti donosi najbolji i najvjerodostojniji tekst prijevoda Biblije na hrvatski jezik, koji se koristi u liturgijskoj praksi.
Aplikacija se pokreće na uređajima iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S te iPod touch uređajima druge, treće i četvrte generacije, a i svi nadolazeći uređaji bit će također podržani. Na iPad uređajima aplikacija se, kao i svaka druga aplikacija oblikovana za iPhone, pokreće u 1x i 2x načinu rada.
Uz standardno čitanje teksta po biblijskim knjigama i poglavljima, aplikacija HR Biblija korisniku omogućuje dodavanje oznaka, pretraživanje po pojmu, pretraživanje po broju i vođenje dnevnika čitanja.
Pri izradi aplikacije posebna pozornost dana je prikazu biblijskog teksta. Tako korisnik, u bilo kojem trenutku, može promijeniti veličinu i vrstu fonta, uključiti prikaz preko cijelog zaslona, čitati tekst u »landscape« (pejzažnom ili vodoravnom) i »portrait« (portretnom ili okomitom) obliku, te izabrati dnevni, noćni, biblijski ili »soft« (ugodniji za čitanje) prikaz teksta.
Osim nabrojenih funkcionalnosti, kasnije verzije ove aplikacije sadržavat će i dodatne mogućnosti kao što su dijeljenje teksta putem facebooka, twittera, SMS-a ili e-maila.
Redovitim dograđivanjem aplikacije, širenjem njezinih funkcionalnosti, ali i obogaćivanjem sadržaja koje nudi, aplikacija HR Biblija postaje trajna vrijednost pohranjena u Vašem iPhone ili iPod touch uređaju.
Cijena aplikacije je 4,99 USD, a aplikaciju je moguće kupiti putem AppStore-a.

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.