Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na beogradskom sajmu knjiga

I ove će godine Kršćanska sadašnjost sudjelovati na Međunarodnome beogradskom sajmu knjiga.

Sajam se otvara u nedjelju 23. listopada i traje do sljedeće nedjelje s time da će od 24. do 27. listopada biti otvoren od 10 do 20 sati, a u ostale dane od 10 do 21 sati.

Na sajmu će biti izložena teološka i duhovna literatura, a beogradska i općenito srpska publika veliko zanimanje pokazuje osobito za patrološku literaturu, zatim za relevantnu teologiju i biblijska izdanja. Kao i prijašnjih godina posjetiteljima sajma omogućujemo sajamski popust.

KS izlaže svoja izdanja u sklopu hrvatskoga štanda koji se nalazi u Hali 2 na A nivou.
Adresa sajma je uvijek ista: Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd.


Misao dana

Prilično ludo što je Duh Sveti tada učinio. Jeruzalem, prije 2000 godina: Isusovi su prijatelji zajedno, nekako bez plana, a onda im Duh Sveti iznenada okrene život naglavačke. U Bibliji stoji: Duh Sveti poput ognjenih jezika siđe na apostole. Tamo piše i: Svatko svakoga iznenada može razumjeti, čak i ako ovaj govori kineski, tajski ili svahili. I svi mogu biti zajedno. Najednom apostoli osjećaju hrabrost i shvaćaju što je njihova zadaća. Dvije tisuće godina poslije… i još se uvijek govori o tom događaju, još uvijek ljudi kažu: Duh Sveti djeluje i danas. (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.