Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Frankfurtskome sajmu knjiga

Kršćanska sadašnjost i ove godine sudjeluje na Frankfurtskome sajmu knjiga, koji traje od 14. do 18. listopada. Na 67. sajmu po redu sudjeluje više od 7.000 izdavača i nakladnika iz oko stotinu zemalja sa svih kontinenata, po čemu je ovaj sajam najveći i najpoznatiji u svijetu.

Kršćanska sadašnjost, koja na sajmu redovito sudjeluje od svojih početaka, ove godine izlaže tek dvadesetak svojih novijih naslova, ali, kao i dosadašnjih godina, njezini predstavnici, a ovaj put su to don Anton Šuljić i Maja Petranović, imaju brojne susrete s partnerskim izdavačima na kojima se dogovara suradnja.

Kršćanska sadašnjost i ove godine na sajmu sudjeluje u sklopu hrvatskoga štanda. Sajam nije prodajni već prije svega poslovni i izložbeni, no, kao i do ovih godina, osobito u subotu i nedjelju, na hrvatski štand dolaze brojni Hrvati željni sresti se s našom knjigom i izdavačima.

S većim brojem vjernika predstavnici KS-a susreću se na nedjeljnim euharistijskim slavljima koja obično predvodi svećenik iz KS-a. I ove je godine KS-ov domaćin Hrvatska katolička župa iz Frankfurta koja uskoro slavi 50. obljetnicu osnutka za koju prigodu ta naša župa u suradnji s KS-om priprema opsežnu monografiju.

Misao dana

Mislim da treba imati dobro na pameti upravo osjećaj za vrijeme. Mnogi kažu da je karakteristika kršćanstva što ima osjećaj za vrijeme, tj. kršćani su ga imali, znali su da nije ovo vrijeme samo da se otrpi, da se preživi, nego su bili zainteresirani da se u tom vremenu nešto događa i nešto ostvari. (Aldo Starić, „Kršćanska vjera”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.