Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Interliberu 2014.

Kršćanska će sadašnjost, kao i dosadašnjih godina, sudjelovati na zagrebačkome sajmu knjiga Interliberu koji se ove godine održavao od 11. do 16. studenoga.

KS će izložiti uglavnom svoja nova izdanja, ali će posjetitelji moći nabaviti i neka starija, posebice popularnija izdanja.

Od raznih izdanja Biblije do stručne teološke literature preko duhovne literature i knjiga za djecu, što uključuje i katehetske priručnike ali i pitanja odnosa vjere i znanosti te vjere i kulture, na štandu 8D koji će, kao i prijašnjih godina, biti smješten u paviljonu V će se moći pogledati i nabaviti brojna naša izdanja iz gotovo svih biblioteka.

Ove će godine KS-ov štand biti nešto veći i ponešto će se razlikovati od dosadašnjeg izgleda pa će posjetitelji i kupci lakše moći doći do dobre kršćanske knjige.

Tijekom Interlibera kupci će moći dobiti velike popuste, od 20 % pa sve do 90 %, a dijelit će se i letci, odnosno kuponi te će oni koji dođu do tog kupona na ulaznim vratima paviljona V, dođu li na štand KS-a u za to naznačeno vrijeme tijekom tri dana moći dobiti vrlo vrijedne knjige na dar.

Misao dana

Papa Franjo ne želi revolucionirati vjeru i moral, nego vjeru i moral želi tumačiti polazeći od evanđelja. U skladu s navjestiteljskim obilježjem evanđelja, on to ne čini apstraktnim učiteljskim jezikom, nego jednostavnim – ali ne i pojednostavljujućim – jezikom, jezikom koji je komunikativan i dijaloški, koji oslovljava i osvaja ljude. Time on ne napušta ništa od naučavanja Crkve; štoviše, on na ovaj način može pokazati da je vjera uvijek svjež i osvježujući izvor (EG 11) i istina koja nikada ne će zastarjeti (EG 265). Njegov je motiv uvjeriti vjernike u ljepotu vjere i ohrabriti ih za radostan život iz vjere. (Walter Kasper, “Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.