Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Interliberu 2016.

Kršćanska sadašnjost i ove će godine sudjelovati na Interliberu koji traje od 8. do 13. studenoga.

Na svome štandu, koji će kao i dosadašnjih godina biti smješten u paviljonu V 8d, KS će predstaviti svoje nove naslove i izbor iz poznatijih biblioteka te će ponuditi sajamski popust od 20 % za nove naslove, a ostali popusti će biti i do 70 % za nešto starija izdanja.


Dobar dio izdanja namijenjenih djeci moći će se nabaviti uz 50% popusta, a posjetitelji će moći nabaviti aktualnu periodiku (Kanu, Bibliju danas, Communio i ostalo), Priručni liturgijski kalendar, koji počinje s novom liturgijskom godinom, 27. studenoga i završava s građanskom 2017. godinom.

K tome posjetitelji će moći vrlo povoljno kupiti i posebne komplete knjiga pripremljene upravo za Interliber.
Posjetitelji će na ulazu moći uzeti Kupon Kršćanske sadašnjosti i s njim doći na naš štand u srijedu, 9. studenoga od 14 do 15 sati te će dobiti knjigu na poklon!


Misao dana

Evo jedne lijepe zamisli o kojoj se usuđujemo razmišljati: svaki je čovjek dio velike cjeline i svaki čovjek pridonosi uspjehu plana spasenja. Svaki je čovjek posebno i jedinstveno stvorenje. Uspješan život sastoji se dijelom iz toga da smijemo stvarati na temelju izvjesnosti o svojoj jedinstvenosti i posebnosti. Naći svoje »mjesto u životu« znači naći mjesto koje jedino ja mogu preuzeti, naći mjesto na kojem će se podudarati moje nadarenosti i okolnosti. (Alois Kothgasser/Clemens Sedmak, “Izvori sreće. O otmjenosti dobrog života”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.