Kršćanska sadašnjost d.o.o.

KRŠĆANSKA SADAŠNJOST NA INTERLIBERU

KS će izlagati u paviljonu V na štandu 8d Zagrebačkoga velesajma, a posjetitelji će tijekom Interlibera moći ostvariti sajamski popust od 25 posto na sva izdanja kao i prigodni popust od 40 posto na izdanja za djecu iz biblioteke „Kana klub“ i na monografije, dok će četrdesetak svojih nešto starijih naslova KS ponuditi po samo 10,00 kn.

Za ovu godinu KS priprema i novi vizualni izgled svoga štanda, a posjetiteljima će, kao i obično, ponuditi prigodne brošure i reklamne materijale. Tako su za ovaj Interliber izrađena dva kataloga: prodajni katalog i opisni katalog izdanja za djecu.

Ovogodišnji novitet u KS-u je i Poklon bon kojega naša izdavačka kući nudi u vrijednosti od 100,00 kn, 200,00 kn, 300,00 kn, 500,00 kn i 700,00 kn.

Posjetitelji će se već i na Interliberu moći opskrbiti vrijednim poklonima za nadolazeće vrijeme darivanja i pokloniti svojim dragima vrijedne poklone ostavivši im mogućnost vlastitog izbora poklona.

Osim toga tijekom Interlibera bit će predstavljene i dvije nove knjige: „Velika iznašašća kršćanstva“ koju je priredio Rene Remond i „Za univerzalni humanizam“ akademika Ivana Supičića.
 

Misao dana

Danas slavimo tvoju krizmu. Dugo si se za to pripremao, razbijao glavu mnogim pitanjima. Krenuo si tragom Boga, Isusa i Duha Svetoga, pronašao odgovore, ispitivao ih, odbacivao, mijenjao ih drugima. Sad sjedimo zajedno, nazdravljamo i veselimo se. Ovo nije dan kao ostala 364 u godini. Želimo ti Božji blagoslov, čestitamo. Vadimo pametne telefone, smijemo se u kameru, stavljamo fotografije ovoga posebnog dana na internet i sa svim ljudima na svijetu koji ove godine slave krizmu želimo ti: Neka Duh Sveti bude s tobom. Danas slavimo tvoju krizmu. Neka Duh Sveti bude s tobom sa svakim jutrom koje sviće i svake noći kad liježeš spavati. Neka te čuva, i kad ti glava bude kao ispražnjena, neka je napuni novim idejama. Kad stojiš pred golemim brdom, već sad bez daha i umornih nogu, neka te on žustro podigne. Pa i kad nemaš plan kamo želiš ići i ne znaš koji je pravi smjer, uzdaj se: Duh Sveti će ti pokazati kamo te vodi! (Stephan Sigg, “Što ti želim za krizmu”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.