Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na Mediteranskom festivalu knjige!

Četvrti Mediteranski festival knjiga (MFK) održat će se od 2. do 6. rujna u Splitu, a među 50 hrvatskih izdavača naći će se i Kršćanska sadašnjost. U dvorani na Gripama uz stroge epidemiološke mjere posjetitelji će moći birati između brojnih izdanja publicistike, beletristike i knjiga za djecu, a Kršćanska sadašnjost svoje će naslove prodavati s popustom do 50 % na štandu broj 17. Među istaknutim naslovima KS-a koji će se moći kupiti po sniženoj cijeni nalazi se nedavno objavljena knjiga poznatoga filozofa Fabricea Hadjadja, Što je to obitelj, zatim knjiga pape Franje, Bez njega ne možemo ništa, te također nova knjiga Stephana Sigga, Vjerujem u tebe.

Na pozornici na Gripama te na LED monitorima održavat će se niz predstavljanja, tribine, radionice i razgovori s gostima i s onima koji će sudjelovati videolinkom, a dio dodatnoga programa preseljen je na terasu kluba „Quasimodo" u Gundulićevoj ulici.

Kako ističu sami organizatori ovog sada već tradicionalnoga splitskog kulturnog događaja, posjetitelje će dočekati sve moguće mjere predostrožnosti vezane uz širenje koronavirusa za vrijeme sajma: posjetiteljima će se na ulazu mjeriti tjelesna temperatura, a postavit će se i otirač za cipele s dezinficijensom, kao i dezinficijensi za ruke. Maske su u zatvorenom prostoru obvezne, a nadzirat će se i propisani broj ljudi koji istodobno smiju biti u zatvorenom prostoru. Radno vrijeme MFK produžit će se od 10 do 21 sat.


Misao dana

Korupcija je omča oko vrata. (Peter Turkson – Vittorio Alberti, “Hrđa”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.