Kršćanska sadašnjost d.o.o.

Kršćanska sadašnjost na sajmu knjiga u Frankfurtu

Kao i prijašnjih godina Kršćanska sadašnjost d.o.o. i ove godine od 19. do 23. listopada sudjeluje na Međunarodnome sajmu knjiga u Frankfurtu. KS predstavljaju dr. sc. Stjepan Brebrić, direktor i glavni urednik te dipl. theol. Maja Petranović koji imaju zakazane brojne sastanke s partnerima iz inozemstva.

Prilika je to ne samo za sklapanje novih poslova i održavanje prijateljskih kontakata s dugogodišnjim partnerima u kršćanskom i katoličkom izdavaštvu, nego također i za upoznavanje novih trendova, tehnika i mogućnosti kao i za ponudu KS-ovih izdanja inozemnim izdavačima.

KS-ove knjige su, kao i prijašnjih godina, izložene u sklopu hrvatskoga štanda. Međunarodni sajam knjiga u Frankfurtu održava se 68. put, nastavljajući dugu tradiciju jednoga od najvažnijih mjesta za nakladnike, autore, prevoditelje, književne agente, filmske producente i dr.

Na Sajmu izlaže približno 7000 nakladnika iz više od 130 zemalja svijeta, a ukupno ga posjeti gotovo 300 000 posjetitelja i 10 000 novinara. Ove su godine počasni gosti zemlje Kraljevina Nizozemska i belgijska pokrajina Flamanska koje zajednički nastupaju uz geslo Sve ovo dijelimo (This is what we share).

Misao dana

Povijesno zalaganje za zajedničko dobro i za sudbinu siromašnih, s jedne strane, te svijest da se Kraljevstvo ozbiljuje u svijetu putem Božjih namisli, s druge strane: to je polarna napetost kojom se vodi Bergogliova misao 60-ih do 70-ih godina. (Massimo Borghesi, „Jorge Mario Bergoglio. Intelektualna biografija”)

na vrh
×
Prijava
Poslati ćemo vam zaboravljenu lozinku
×
Registrirajte se kao novi web kupac
  • Kupujte naslove iz naše ponude
  • Primajte obavijesti o novim naslovima
  • Kreirajte svoju listu želja
  • Pratite povijest vaših narudžbi

Vaši podaci su zaštićeni i poznati samo uredništvu naše web stranice. Naša tvrtka se obvezuje da će s vašim podacima postupati u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.